Cortaderia

4 producten

Cortaderia selloana 'Sunningdale Silver' - Pampasgras
actie
Cortaderia selloana 'Sunningdale Silver' - Pampasgras Pampasgras Sunningdale Silver
Cortaderia selloana 'Rosea' - Pampasgras
actie
Cortaderia selloana 'Rosea' - Pampasgras Pampasgras 'Rosea'
Cortaderia selloana 'Pumila' - Pampasgras
actie
Cortaderia selloana 'Pumila' - Pampasgras Pampasgras 'Pumila'
Cortaderia selloana - Pampasgras
actie
Cortaderia selloana - Pampasgras Pampasgras

Een Cortaderia voor in uw tuin

Bent u op zoek naar een Cortaderia? Dit is een prachtige grassoort die in geen enkele tuin zal misstaan. Een Cortaderia kopen? Dan bent u bij Het Groene Paradijs aan het juiste adres. We verkopen de Cortaderia in meerdere verschillende uitvoeringen, waarbij u er altijd op kunt rekenen dat deze er in uw tuin prachtig bij gaat staan. Deze grassoort is ook wel bekend onder de Nederlandse naam, pampasgras. Het is een kenmerkende soort gras die u zeker wel eens ergens hebt zien staan. De pluimen van deze grassoort zult u zeker wel herkennen als u deze ergens tegenkomt.

Eenvoudig een Cortaderia bestellen

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt als u op zoek bent naar nieuwe planten, struiken of grassen voor in uw tuin. Wat voor planten heeft u al in uw tuin staan? Welke sfeer wilt u graag bereiken in uw tuin? En hoeveel ruimte heeft u hiervoor beschikbaar? Bij Het Groene Paradijs werken mensen die een passie hebben voor bloemen en planten. Mensen die graag eens met u in gesprek gaan om te bekijken of de Cortaderia bij u in de tuin een mooie plek kan krijgen. Bij ons kunt u daarna deze Cortaderia kopen, waarbij wij er graag voor zorgen dat deze grassoort zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd.

Een Cortaderia bestellen bij Het Groene Paradijs?

Bij ons kunt u altijd even komen kijken als u meer wilt weten over de planten die wij in het assortiment hebben staan. We beantwoorden graag alle vragen die u maar over de Cortaderia, of een van de vele andere siergrassen en planten in ons assortiment, kunt hebben. Wij leveren alle planten die wij verkopen rechtstreeks bij onze kweker vandaan. Zo kunt u er zeker van zijn dat u verse planten in huis krijgt.