Carex Morrowii

9 producten

Carex foliosissima Irish Green - Zegge
actie
Carex foliosissima Irish Green - Zegge Japanse Zegge Irish Green
2.44 3.99
Bekijk product
Carex morrowii - Zegge
actie
Carex morrowii - Zegge Japanse Zegge
2.44 3.99
Bekijk product
Carex morrowii 'Ice Dance' - Zegge
actie
Carex morrowii 'Ice Dance' - Zegge Zegge Ice Dance
2.44 3.99
Bekijk product
Carex morrowii 'Variegata' - Zegge
actie
Carex morrowii 'Variegata' - Zegge Zegge 'Variegata'
2.00 2.99
Bekijk product
Carex morrowii Vanilla Ice - Zegge
actie
Carex morrowii Vanilla Ice - Zegge Zegge
Niet op voorraad 3.99
Bekijk product
Carex conica Snowline - Zegge
actie
Carex conica Snowline - Zegge Zegge - Snowline
3.66 3.99
Bekijk product
Carex testacea Prairie Fire - Oranje Zegge
actie
Carex testacea Prairie Fire - Oranje Zegge Oranje Zegge - Prairie Fire
3.77 5.99
Bekijk product
Carex oshimensis 'Evergold' - Zegge
actie
Carex oshimensis 'Evergold' - Zegge Bontbladige Zegge
2.88 3.99
Bekijk product
Carex morrowii 'Feather Falls' - Bonte Zegge
actie
Carex morrowii 'Feather Falls' - Bonte Zegge Bonte Zegge
9.55 12.99
Bekijk product

Een mooie Carex morrowi bestellen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar een mooie plant voor in de tuin? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Het Groene Paradijs. We hebben een groot aantal verschillende vaste planten en siergrassen voor u klaarstaan. Neem bijvoorbeeld de mooie Carex Morrowii. Dit is een plant die ook wel bekend staat onder de naam Japanse Zegge. Met andere woorden, dit is een plant die het mooi doet in een tuin. Het is daar een plant die genoegen neemt met een mooie plek, in de zon of in de schaduw. Het is een siergras dat niet woekert en dat zich goed laat combineren met andere planten.

read-more-splitter

Bodembedekker voor plaatsen in de schaduw

Carex morrowii is een vaste plant die onmisbaar past als bodembedekker in schaduwrijke tuinen. In tegenstelling tot veel variëteiten draagt de Carex morrowii monochroom groen blad. Het onthult zijn prachtige gele bloemen tijdens de bloeiperiode van april tot mei, waardoor elke tuin een echte blikvanger wordt.

Eenvoudig een Carex morrowii bestellen

We hebben bij Het Groene Paradijs een ruim assortiment aan mooie planten en bomen voor u klaarstaan. U bestelt deze heel eenvoudig bij ons online. Neem gewoon even een kijkje in ons assortiment om meer te weten te komen over een bepaalde plant. We hebben van elke plant uitgebreide informatie klaarstaan, zodat u meteen kunt bekijken of dit een plant is die veel verzorging nodig heeft en waar u deze het beste neer kunt zetten. Een Carex morrowii kopen is daarna bij ons heel eenvoudig. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om al uw vragen aan ons te stellen.

Meer weten over de Carex morrowii?

Indien u meer wilt weten over de mooie Carex morrowii, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We hebben mensen klaarstaan die graag uw vragen beantwoorden en die u graag van het best mogelijke advies voorzien. Bij ons een Carex morrowii regelt u in een handomdraai. Gewoon even bekijken welke plant u het mooiste vindt in ons assortiment en wij zorgen ervoor dat deze naar u toe wordt gestuurd. Hoeft u er ook geen zorgen om te maken of deze wel in uw auto past als u deze ophaalt bij een tuincentrum!