We kunnen geen producten vinden die aan deze eisen voldoen.

Een vrolijk voorjaar in de tuin met voorjaarsbollen

Na een lange en koude winter, zal de tuin er niet meer zo florissant bijstaan. De tuin kan wel wat vrolijke bloemen gebruiken. De beste manier om dit voor elkaar te krijgen, is om voorjaarsbollen te planten. Voorjaarsbollen zijn bloembollen die in het voorjaar uitkomen. Dit zijn populaire bloembollen en bevatten meestal planten als de tulp, narcis, krokus en sneeuwklokje. Deze vrolijke bloemen komen bij een warme winter soms al vroeg op en geven de tuin erg veel kleur. De bloemen geven de eerste tekenen aan dat het voorjaar eraan komt en geven u weer nieuwe energie. Uw nogal saaie en doodse wintertuin is na het uitkomen van de voorjaarsbollen ineens weer een stuk vrolijker om naar te kijken.

Voorjaarsbollen kopen, waar moet je op letten?

De periode waarin u de voorjaarsbollen moet planten, is in het najaar. Als u het komende voorjaar dus van de plantenpracht wilt genieten, dan moet u op tijd voorjaarsbollen kopen. Hoewel het planten van voorjaarsbollen niet zo heel moeilijk is, is het niet de bedoeling om alles in één gat te graven. Maak eerst de aarde goed los en graaf met een spade of bollenplanter per bloembol een gat. Houd rekening met de afstand tussen de bloembollen. Een stelregel is, driemaal de breedte van de bloembol. Voor de diepte voor het planten van de bol, houdt u rekening met driemaal de hoogte van de bol. Het is ook mogelijk om voorjaarsbollen in een bloembak te planten. Dit is ideaal als u enkel een balkon of dakterras heeft.

Uw voorjaarsbollen bestellen bij Het Groene Paradijs

Als u in het vroege voorjaar al een prachtige tuin wilt met bloeiende tulpen, narcissen en krokussen, dan moet u op tijd uw voorjaarsbollen bestellen. Dit kan online in de webshop van Het Groene Paradijs. Wij hebben pakketten samengesteld met een mix van verschillende soorten voorjaarsbollen, zodat u een mengeling heeft van verschillende mooie voorjaarsplanten. Na bestelling leveren wij uw voorjaarsbollen snel, zodat u op tijd bent met het planten.

Let wel op dat u de zomerbollen na de vorstperiode in de grond werkt. Deze zijn vorstgevoelig en kunnen dus slecht tegen temperaturen onder 0 graden Celsius.