Hedera kant en klaar

6 producten

Hedera helix 'Woerner' - Klimop
actie
Hedera helix 'Woerner' - Klimop Klimop Woerner 10-40cm
2.55 3.99
Bekijk product
Hedera helix 'Hibernica' - Ierse Klimop
actie
Hedera helix 'Hibernica' - Ierse Klimop Ierse Klimop in diverse maten
2.00 3.99
Bekijk product
Hedera helix - Klimop
actie
Hedera helix - Klimop Klimop
2.55 3.99
Bekijk product
Hedera helix 'Goldheart' - Klimop
actie
Hedera helix 'Goldheart' - Klimop Bonte Klimop Goldheart
8.88 9.99
Bekijk product
Hedera helix Glacier - Klimop
actie
Hedera helix Glacier - Klimop Bontbladige Klimop Glacier
Niet op voorraad 4.99
Bekijk product
Hedera helix Arborescens - Struikklimop
actie
Hedera helix Arborescens - Struikklimop Struikklimop
3.88 4.99
Bekijk product

Wilt u een mooie Hedera kant en klaar haag in de tuin?

Misschien dat de plant Hedera u misschien niet veel zegt, maar het is de wetenschappelijke benaming voor de klimop. Dan weet u ongetwijfeld om welke plant het gaat. De Hedera is een klimplant die erg onderhoudsvriendelijk is, zeer sterk en snel groeit. In principe zal de Hedera op iedere ondergrond kunnen groeien en geniet u van een altijd groenblijvend blad. Maar u hoeft niet te wachten tot de Hedera zelf een haag heeft gevormd, met een Hedera kant en klaar kunt u direct een volledige haag plaatsen.

read-more-splitter

Wat is het voordeel van een Hedera kant en klaar kopen?

Door een Hedera kant en klaar te kopen, kunt u deze direct plaatsen op de plek waar u wenst en hoeft u niet te wachten tot de Hedera als klimplant tegen het oppervlak is gegroeid. Een Hedera kant en klaar bestaat uit een scherm waartegen de Hedera inmiddels is gegroeid. Zo heeft u bijvoorbeeld direct een mooie groene erfafscheiding of misschien wilt u hiermee een saaie gevel groener maken? Een voordeel van de Hedera, is dat deze goed tot zeer goed winterhard en wintergroen is. Het blad blijft ook tijdens de koude wintermaanden mooi groen, zodat uw tuin er tijdens deze periode minder saai uitziet.

Een Hedera kant en klaar bestellen bij Het Groene Paradijs

Lijkt het u ook wel handig om een Hedera kant en klaar in de tuin te plaatsen? U kunt dan een Hedera kant en klaar bestellen in de webshop van Het Groene Paradijs. Met ons assortiment van verschillende soorten Hedera´s, heeft u meer dan voldoende keuze. Wilt u een Hedera kant en klaar met een heel donkergroen blad of met meerkleurig blad? U heeft bij ons de keuze en wij leveren uw Hedera kant en klaar snel en in een goede en stevige verpakking. Zo komt de Hedera kant en klaar onbeschadigd bij u aan.