Groene Haag

9 producten

Fagus sylvatica - Beukenhaag
actie
Fagus sylvatica - Beukenhaag Groene Beukenhaag 40-80cm
10 x Taxus Baccata - Taxushaag 20-60cm
actie
10 x Taxus Baccata - Taxushaag 20-60cm Bundel van 10 stuks Taxushaag 20-60cm
32.99 36.99
Prunus laurocerasus 'Rotundifolia' - Laurierhaag
actie
Prunus laurocerasus 'Rotundifolia' - Laurierhaag Laurierkers of Laurierhaag
40 x Thuja occidentalis Brabant - Haagconifeer 80-100cm
actie
40 x Thuja occidentalis Brabant - Haagconifeer 80-100cm 40 stuks Haagconifeer met Kluit
499.99 549.99
50 x Thuja Brabant - Haagconifeer 125-150cm
actie
50 x Thuja Brabant - Haagconifeer 125-150cm 50 stuks Haagconifeer met Kluit
599.99 649.99
Ilex aquifolium - Gewone Hulst
actie
Ilex aquifolium - Gewone Hulst Gewone Hulst
9.99 12.99
Ilex crenata 'Dark Green' - Japanse Hulst
actie
Ilex crenata 'Dark Green' - Japanse Hulst Japanse Hulst 'Dark Green'
Carpinus betulus - Haagbeuk
actie
Carpinus betulus - Haagbeuk Bladverliezende Haagbeuk
Photinia fraseri 'Red Robin' - Glansmispel
actie
Photinia fraseri 'Red Robin' - Glansmispel Glansmispel 'Red Robin'

Een groene haag bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u een haag toevoegen aan uw tuin? Een mooie haag die er het hele jaar door mooi uit zal zien? Voor een groene haag bent u bij Het Groene Paradijs altijd aan het juiste adres. We hebben een ruim assortiment aan de mooiste haagplanten en struiken voor u klaarstaan. Alles wat u bij ons koopt komt direct bij onze eigen kwekerij vandaan, zodat u er op kunt rekenen dat deze plant helemaal vers is. We durven het dan ook absoluut aan om onze planten te verkopen met groeigarantie. Zo weet u zeker dat u straks een mooie, groene haag gaat kopen die er over een aantal jaar nog net zo mooi uit zal zien als wanneer u hem plant.

Een groene haag bestellen?

Indien u een een groene haag wilt bestellen bij een betrouwbare webshop, dan hoeft u hier niet meer verder voor te zoeken. We hebben meerdere verschillende soorten hagen in ons assortiment, in verschillende stijlen en kleuren. Voor een echt groene haag zit u bij ons ook goed. We raden u dan ook aan om gewoon even bij ons te komen kijken om te zien wat er allemaal te krijgen is bij Het Groene Paradijs. Met een groene haag haalt u een plant naar uw tuin die eenvoudig te onderhouden is. In droge periodes water geven en af en toe bijsnoeien om ervoor te zorgen dat het er allemaal niet te wild uit komt te zien is eigenlijk genoeg.

Online een groene haag kopen

Vandaag nog een groene haag bestellen doet u heel eenvoudig in de webshop van Het Groene Paradijs. Wij zijn een online verkoper van alles wat groeit en bloeit. Dit houdt in dat wij geen showroom hebben waar u kunt komen kijken, maar dat u wel alles in detail online kunt bekijken. Uiteraard kunt u ook altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over onze planten. Het is daarbij wel mogelijk om uw bestelling bij ons op te komen halen indien u dit wenst. Hem door ons laten bezorgen is natuurlijk ook mogelijk. We zorgen er dan voor dat uw plant zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd, rechtstreeks bij onze kwekerij vandaan.