Epimedium Grandiflorum 'Purple Pixie' - Elfenbloem

Op voorraad

Elfenbloem

Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Epimedium Grandiflorum 'Purple Pixie' - Elfenbloem

Epimedium Grandiflora 'Purple Pixie' heeft als nederlandse naam Elfenbloem. De bloemkleur is paars en de bloeitijd is van ca. april tot en met mei. De bladeren zijn groen en ongeveer 30 cm. hoog. De volwassen hoogte van de Epimedium Grandiflora 'Purple Pixie' is ca. 30 cm. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (12 st. per m2.) Epimedium Grandiflora 'Purple Pixie' is zeer geschikt voor tuinen met meerdere (vrijwel) volwassen bomen en heesters. De Epimedium Grandiflora 'Purple Pixie' verlangt een plekje in de halfschaduw en een voedzame, humusrijke bodem met weinig boomwortels in haar nabijheid. De Elfenbloem is ook te gebruiken als overgang naar de rotstuin en op plaatsen met iets meer zon. De bodem moet dan wel goed vochthoudend zijn. Epimedium Grandiflora 'Purple Pixie' groeit bodembedekkend en laat zich goed combineren met andere planten.

 

Wilt u Epimedium Grandiflora 'Purple Pixie' ofwel Elfenbloem kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Elfenbloem bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Bodembedekkers. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Epimedium Grandiflorum 'Purple Pixie' - Elfenbloem

Hoogte bij levering 0-10cm
Hoogte volwassen plant 30cm
Bloeiperiode April, Mei
Bloeikleur Paars
Standplaats Zonnig, Halfschaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Nee
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 12
Aantal per strekkende meter 5
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99