Zilver Salie

4 producten

Salvia officinalis - Echte Salie
actie
Salvia officinalis - Echte Salie Echte Salie
5.55 6.99
Bekijk product
Salvia officinalis 'Berggarten' - Echte Salie
actie
Salvia officinalis 'Berggarten' - Echte Salie Echte Salie 'Berggarten'
3.88 3.99
Bekijk product
Salvia officinalis 'Purpurascens' - Echte Salie
actie
Salvia officinalis 'Purpurascens' - Echte Salie Echte Salie 'Purpurascens'
3.88 3.99
Bekijk product
Salvia argentea - Zilversalie
actie
Salvia argentea - Zilversalie Zilversalie
Niet op voorraad 9.99
Bekijk product

Wat is de zilver Salie voor plant?

De Salie is onderdeel van de Lipbloemenfamilie en de wetenschappelijke naam is Salvia argentea. Dat de plant zilver Salie wordt genoemd, is niet voor niets. Het blad van de plant wordt ongeveer 20 centimeter groot en heeft een zilvergrijze kleur. Aangezien veel planten groene bladeren hebben, zal de zilver Salie zeker een opvallende verschijning in uw tuin zijn. Tijdens de bloeiperiode in juni en juli, ontstaan er kleine witte bloemen. Wanneer u de plant direct na de bloeiperiode terug snoeit, zal deze opnieuw gaan bloeien en geniet u extra lang van een bloeiende plant.

read-more-splitter

Eigenschappen van een een zilver Salie kopen

Wilt u een zilver Salie kopen? Dan zijn er enkele eigenschappen waar u rekening mee moet houden omtrent de verzorging en plaatsing van de plant. Van oorsprong is de plant een rotsplant, dus ook in een rotstuin zal deze het goed doen, solitair of met meerdere planten. Plaatst u de zilver Salie in de grond, dan moet de grond voedselrijk zijn en niet te nat. Plaats de zilver Salie op een zonnige en warme plek. De plant is daarom zeer geschikt voor tuinen ´op het zuiden´. De zilver Salie is goed winterhard en overleeft met gemak een zware vorstperiode. Wel moet u er rekening mee houden, dat de zilver Salie niet groenblijvend is.

Een zilver Salie bestellen bij Het Groene Paradijs

U hoeft tegenwoordig nog maar weinig moeite te doen om uw planten aan te schaffen. Het Groene Paradijs is hier een voorbeeld van. Wij zijn een online tuincentrum, waar u in onze webshop onze planten kunt bestellen. U hoeft voor een Zilver Salie niet de deur uit, na bestelling leveren wij de Salie zo snel mogelijk bij u af én met groeigarantie. Wilt u meer weten over onze planten, over de zilver Salie of over onze dienstverlening? Neem dan contact met onze klantenservice op, wij vertellen u graag meer.