Verbena tuin

6 producten

Verbena hastata 'Rosea' - IJzerhard
actie
Verbena hastata 'Rosea' - IJzerhard IJzerhard Rosea
Verbena rigida - IJzerhard
actie
Verbena rigida - IJzerhard IJzerhard rigida
Verbena hastata 'Alba' - IJzerhard
actie
Verbena hastata 'Alba' - IJzerhard IJzerhard Alba
Verbena hastata - IJzerhard
actie
Verbena hastata - IJzerhard IJzerhard
Verbena bonariensis Lollipop - IJzerhard
actie
Verbena bonariensis Lollipop - IJzerhard IJzerhard Lollipop
Verbena bonariensis - IJzerhard
actie
Verbena bonariensis - IJzerhard IJzerhard

Ook bij u hoort een Verbena in de tuin

De Verbena hoort eigenlijk in geen enkele tuin te ontbreken. De plant is dan ook erg populair vanwege de vele varianten met verschillende bloemkleuren. Met verschillende soorten bij elkaar, creëert u een bonte verzameling van kleur in uw tuin. Met een Verbena in de tuin profiteert u vaak van een lang bloeiperiode. Dit is wel afhankelijk van welke soort u kiest, maar vrijwel alle soorten bloeien tijdens de zomermaanden. Er zijn soorten die ook tijdens de herfst nog flink doorbloeien. Daarnaast is de Verbena op diverse manieren te gebruiken, als vaste plant in een border, maar ook in een plantenbak op een balkon.

Welke Verbena voor de tuin kopen?

Welke soort Verbena voor in de tuin kopen, is geheel afhankelijk van uw wensen. Omdat de Verbena in zoveel verschillende cultivars verkrijgbaar is, heeft u veel keuze. Wilt u een hoge Verbena? Kies dan zeker voor de Verbena bonariensis. Deze variant kan tot wel 150 centimeter hoog worden is hierdoor prima geschikt als achterste plant in een border. Met de bonariensis krijgt u veel paarse bloemen in de tuin. De Verbena Lollipop is daarentegen wat kleiner, zo´n 60 tot 80 centimeter. Ook hier groeien paarse tot roze bloemetjes aan. De Lollipop is wat gemakkelijker om in een pot of plantenbak te zetten. Welke soort Verbena u ook in de tuin zet, vrijwel alle soorten trekken bijen en vlinders aan. Tevens houdt de Verbena van een zonnige standplaats en in een niet al te vochtige grond.

Een Verbena in de tuin bestellen bij Het Groene Paradijs

Iedereen zou eigenlijk een Verbena in de tuin moeten hebben. De fleurige bloemen zorgen voor een vrolijk gekleurde tuin met levendigheid van vlinders en bijen. U kunt een Verbena voor in de tuin bestellen bij Het Groene Paradijs. Hiervoor hebben wij een mooie en gebruiksvriendelijke webshop met een uitgebreid assortiment. Plaats uw bestelling en rond af door één van de aangeboden veilige betaalmethodes te kiezen. U ontvangt uw bestellen vervolgens binnen 1 tot 3 werkdagen en goed en stevig verpakt.