Verbena roze

2 producten

Verbena hastata 'Rosea' - IJzerhard
actie
Verbena hastata 'Rosea' - IJzerhard IJzerhard Rosea
Niet op voorraad 4.99
Bekijk product
Verbena rigida - IJzerhard
actie
Verbena rigida - IJzerhard IJzerhard rigida
8.88 9.99
Bekijk product

Is een Verbena in het roze leuk voor uw tuin?

Niets is leuker dan zomers uitkijken over een prachtige tuin vol met gekleurde bloemen. Het geeft een zomers gevoel, helemaal ook omdat veel planten een bloeiperiode in de zomer hebben. Dit geldt ook voor de meeste soorten van de Verbena. De Verbena is een geliefde vaste plant waar verschillende varianten van verkrijgbaar zijn. Wilt u specifiek een Verbena in het roze, dan is dit mogelijk. Roze bloemen zijn altijd mooi en vrolijk om te zien en goed te combineren met bloemen in andere kleuren. Daarnaast is een Verbena in het roze een sterke plant waar u lang plezier aan beleeft.

Welke soort Verbena in het roze kopen?

De meeste soorten van de Verbena hebben lila tot paarse bloemen. Sommige van deze paarse varianten kunnen ook roze bloemen hebben, zodat een Verbena in het roze kopen altijd mogelijk is. Een erg populaire roze variant, is de Verbena hastata ´Rosea´. Deze soort heeft een uitzonderlijk lange bloei tijdens de zomer en de herfst. De bloeiperiode is vanaf juli tot oktober. De bloemetjes vormen rechtopgaande en dicht op elkaar groeiende aren langs de top van de steel. Daarnaast is deze mooie roze Verbena ook goed winterhard, zodat u het volgende seizoen weer mooie roze bloemen krijgt.

Een Verbena in het roze bestellen bij Het Groene Paradijs

Als u specifiek een Verbena in het roze wilt bestellen, dan ben u bij Het Groene Paradijs aan het juiste adres. Wij hebben als online tuincentrum een breed aanbod van veel verschillende soorten Verbena´s in diverse kleuren. U kunt in onze webshop gemakkelijk filteren op de Verbena van uw wens en bestellen gaat erg gemakkelijk. Wij leveren binnen 1 tot 3 werkdagen en goed verpakt voor een onbeschadigde aankomst van uw roze Verbena. Wanneer u nog verzorgingstips nodig heeft of advies over de verschillende soorten van de Verbena, neem dan contact met ons op.