Verbena rigida venosa purple

1 product

Verbena rigida - IJzerhard
actie
Verbena rigida - IJzerhard IJzerhard rigida
8.88 9.99
Bekijk product

Wat voor plant is de Verbena rigida Venosa Purple?

Vanzelfsprekend zult u direct weten welke kleur bloemen u mag verwachten bij een Verbena rigida Venosa Purple. Met deze plant krijgt u prachtige purper tot paarse bloemetjes die in trossen samengroeien. De Venosa is een cultivar van de Verbena rigida en behoort tot één van de nieuwere soorten van de IJzerhardfamilie, waar de Verbena lid van is. Specifiek voor de Venosa Purple zijn de paarse bloemen. Voor de overige kenmerk voldoet de plant aan de dezelfde kenmerken als de Verbena regida. Dit houdt in, dat u met een kleine plant te maken heeft. De Verbena rigida Venosa Purple wordt maximaal 20 tot 40 centimeter hoog. Hierdoor kunt u de plant ook goed gebruiken als een bodembedekker.

read-more-splitter

Wilt u een Verbena rigida Venosa Purple kopen?

Wilt u een Verbena rigida Venosa Purple kopen? U heeft dan de garantie dat de plant prachtige paarse bloemen krijgt. Veel onderhoud heeft de Verbena rigida Venosa Purple niet nodig. Helemaal niet als u de plant op de aanbevolen standplaats zet. De plant gedijt goed op een zonnige plek en eventueel halfschaduw. Net zoals de meeste soorten van de Verbena rigida, is de Venosa Purple matig winterhard. De plant kan de winter doorstaan, maar het beste neemt u wel wat voorzorgsmaatregelen,. Zoals bijvoorbeeld het bedekken van de bodem rondom de plant met mulch of compost. Het weinige blad dat de Verbena heeft, sterft ´s winters af en snoeit u het beste in het vroege voorjaar.

Een Verbena rigida Venosa Purple bestellen bij Het Groene Paradijs

Als u meer paars in uw tuin wilt hebben, dan kunt u een Verbena rigida Venosa Purple bestellen bij Het Groene Paradijs. Deze plant met prachtige paarse bloemen zal zeker een aanwinst voor uw tuin zijn. U hoeft voor deze de Verbena en ook alle andere soorten planten die u wilt bestellen, niet meer de deur uit. Het bestellen gaat in onze webshop snel en eenvoudig. U kunt hier gemakkelijk filteren op de plant(en) die u wenst en wij zorgen voor een snelle levering binnen 3 werkdagen én levering in een stevige verpakking.