Verbena met siergras

4 producten

Verbena hastata 'Alba' - IJzerhard
actie
Verbena hastata 'Alba' - IJzerhard IJzerhard Alba
4.44 4.99
Bekijk product
Verbena hastata - IJzerhard
actie
Verbena hastata - IJzerhard IJzerhard
Niet op voorraad 4.99
Bekijk product
Verbena bonariensis Lollipop - IJzerhard
actie
Verbena bonariensis Lollipop - IJzerhard IJzerhard Lollipop
2.44 3.99
Bekijk product
Verbena bonariensis - IJzerhard
actie
Verbena bonariensis - IJzerhard IJzerhard
2.66 3.99
Bekijk product

Is een Verbena met siergras te combineren?

Het is tegenwoordig een trend om vooral veel siergrassen in de tuin te hebben. Vaste planten vergen nu eenmaal verzorging en daar heeft niet iedereen tijd voor of zin in. Siergrassen zijn erg gemakkelijk. De benaming geeft al aan: siergrassen zijn heel anders dan het gras van een gazon. Siergrassen bestaan doorgaans uit lange stengels en vaak ook bloeiend met bloemen. Een voordeel is dat u hier nauwelijks onderhoud aan heeft en toch de tuin goed kunt vullen met groen. Als u toch nog makkelijke vaste planten zoekt om te combineren, dan is Verbena met siergras de beste combinatie.

read-more-splitter

Waarom een Verbena met siergras kopen?

Net zoals siergrassen, is de Verbena een redelijk hoge plant die wel 100 tot 120 centimeter hoog wordt. Ook de bloemen van de Verbena, lijken vaak op die van de bloemen in siergrassen. De Verbena met siergras kopen houdt een perfecte combinatie in. Er zijn enkele siergrassen die goed in aanmerking komen voor het combineren met de Verbena. Denk aan Lampenpoetsergras, de herfstanemoon of een andere plant, de Rode Zonnehoed. Ook de Verbena is net als vele soorten siergrassen erg gemakkelijk in onderhoud. De plant is wel winterhard, maar niet wintergroen. In het voorjaar snoeien is daarom het enige onderhoud die u heeft. Let er wel op, dat u de Verbena op een zonnige plek plaatst en in een niet te vochtige grond.

Een Verbena met siergras bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u een Verbena met siergras bestellen? Dan heeft u meer dan voldoende keuze bij Het Groene Paradijs. Wij zijn een online tuincentrum, waar u uw bestellingen dus ook online plaatst. Wij hebben diverse soorten van de Verbena in ons assortiment, net zoals de vele siergrassen die u in onze webshop kunt uitkiezen. Zowel de Verbena als de siergrassen worden in niet al te hoge afmetingen geleverd, waarbij wij een groeigarantie afgeven. De Verbena en groei grassen zullen in uw tuin de gewenste hoogtes bereiken.