Symphoricarpos

2 producten

Symphoricarpos doorenbosii 'Mother of Pearl' - Sneeuwbes
actie
Symphoricarpos doorenbosii 'Mother of Pearl' - Sneeuwbes Sneeuwbes 'Mother of Pearl'
Symphoricarpos chenaultii 'Hancock' - Sneeuwbes
actie
Symphoricarpos chenaultii 'Hancock' - Sneeuwbes Sneeuwbes 'Hancock'

De Symphoricarpos in uw tuin zetten

U heeft in uw tuin een flink stuk dat nog niet begroeid is? Dan is het goed om eens bij Het Groene Paradijs te komen kijken om te zien welke planten hier dan allemaal neergezet kunnen worden. U kunt bijvoorbeeld een keuze maken voor de Symphoricarpos. Deze struik, ook wel bekend onder de naam sneeuwbes, ziet er mooi uit en valt vooral ook op door de witte besjes die er aan de takken groeien. Een Symphoricarpos kopen doet u bij ons heel eenvoudig. We komen deze struiken dan zelf bij u langsbrengen. U kunt deze, indien u dit wenst, natuurlijk ook altijd bij ons op komen halen.

Wilt u een Symphoricarpos bestellen?

Indien u een Symphoricarpos wilt bestellen kunt u dat bij ons heel eenvoudig en veilig doen. U haalt dan een struik in huis die er prachtig uitziet en die het ook het hele jaar door goed doet. Deze Symphoricarpos is een struik die tot wel anderhalve meter hoog kan worden. Let er zodoende wel op dat deze struik flink de aandacht gaat vragen in uw tuin. Qua onderhoud is dit een eenvoudige struik, waar u niet veel omkijken naar heeft. Indien u wilt dat de Symphoricarpos al teveel ruimte in gaat nemen is bijsnoeien af en toe wel noodzakelijk.

Meer weten over de Symphoricarpos?

U wilt een Symphoricarpos bestellen, maar heeft hier nog wel vragen over? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. We hebben geen showroom of tuincentrum waar u de planten in het echt kunt komen bekijken. Een Symphoricarpos kopen doet u bij ons dan ook helemaal online. Voordelen hiervan zijn het feit dat wij de kosten lager kunnen houden doordat we geen tuincentrum hoeven te bestieren, maar ook dat we alles direct vers uit onze kwekerij kunnen leveren. Hierdoor kunnen wij u de Symphoricarpos leveren met groeigarantie.