Stijf ijzerhard

6 producten

Verbena hastata 'Rosea' - IJzerhard
actie
Verbena hastata 'Rosea' - IJzerhard IJzerhard Rosea
Verbena rigida - IJzerhard
actie
Verbena rigida - IJzerhard IJzerhard rigida
Verbena hastata 'Alba' - IJzerhard
actie
Verbena hastata 'Alba' - IJzerhard IJzerhard Alba
Verbena hastata - IJzerhard
actie
Verbena hastata - IJzerhard IJzerhard
Verbena bonariensis Lollipop - IJzerhard
actie
Verbena bonariensis Lollipop - IJzerhard IJzerhard Lollipop
Verbena bonariensis - IJzerhard
actie
Verbena bonariensis - IJzerhard IJzerhard

Wilt u een stijf ijzerhard in uw tuin?

Stijf IJzerhard is een andere benaming voor de Verbena. Stijf IJzerhard kan gebruikt worden voor verschillende soorten van de Verbena. De Verbena bonariensis is de meest bekende soort van de Stijf IJzerhard. Deze soort behaalt een hoogte van gemiddeld 150 centimeter en is hierdoor een mooie hoge vaste plant. De Stijf IJzerhard oftwel Verbena bonariensis, valt op door de paarse tot donkerroze bloemen met een transparante groeiwijze. Deze Stijf IJzerhard is een zomerbloeier. De bloeiperiode loopt vanaf juli tot september.

Wat te verwachten bij een Stijf IJzerhard kopen

Van de Stijf IJzerhard zijn diverse cultivars verkrijgbaar. Daar moet u rekening mee houden bij een Stijf IJzerhard kopen, niet iedere soort heeft dezelfde kenmerken. Naast de bovengenoemde Verbena bonariensis, is er ook de Verbena rigida. Deze soort is wat lager, met een gemiddelde hoogte van 70 tot 100 centimeter en heeft mooie violet tot paarse bloemen. De meest soorten van de Stijf IJzerhard zijn goed winterhard en overleven ook een matige tot strenge vorst. Voor de exemplaren die maar matig winterhard zijn, neemt u het liefste beschermingsmaatregelen, zoals het aanbrengen van mulch of het inpakken van de pol. Ook een beschutte plek op een zonnige plek is voor de matig winterharde Stijf IJzerhard noodzakelijk.

Een Stijf IJzerhard bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u een Stijf IJzerhard bestellen? Dan heeft u keuze uit een groot aantal varianten. Voor vrijwel alle soorten van de Stijf IJzerhard oftewel de Verbena, kunt u terecht in de webshop van Het Groene Paradijs. Naast de Stijf IJzerhard, vindt u in onze webshop ook talloze andere soorten planten, struiken en siergrassen. Neem dus gerust een kijkje. Het online bestellen van uw planten is bij ons in veilige handen en mede door onze groeigarantie loopt u geen risico. Wilt u toch nog wat begeleiding bij uw keuze voor een soort Stijf IJzerhard? Dan mag u altijd contact opnemen met onze klantenservice.