Rotsheide

10 producten

Pieris japonica 'Forest Flame'
actie
Pieris japonica 'Forest Flame' Rotsheide
9.99 12.99
Pieris japonica 'Mountain Fire'
actie
Pieris japonica 'Mountain Fire' Rotsheide
Pieris japonica 'Little Heath'
actie
Pieris japonica 'Little Heath' Rotsheide
9.99 11.69
Pieris japonica 'Debutante'
actie
Pieris japonica 'Debutante' Rotsheide
8.99 10.99
Pieris japonica 'Flaming Silver'
actie
Pieris japonica 'Flaming Silver' Rotsheide
8.99 10.99
Pieris japonica 'Variegata'
actie
Pieris japonica 'Variegata' Rotsheide
9.99 11.69
Pieris japonica 'Passion'
actie
Pieris japonica 'Passion' Rotsheide
9.99 11.99
Pieris japonica 'Cupido'
actie
Pieris japonica 'Cupido' Rotsheide
9.99 11.69
Pieris japonica 'White Cascade'
actie
Pieris japonica 'White Cascade' Rotsheide
9.99 11.69
Pieris japonica 'Katsura'
actie
Pieris japonica 'Katsura' Rotsheide
9.99 11.99

Plant ook rotsheide als blikvanger in uw tuin

Rotsheide is een echte blikvanger in de tuin. Dit heeft alles te maken met de bloemen van deze plant. Het zijn bundeltjes met kleine hangende bloemetjes die bij elkaar in een tros staan. Vaak beginnen er zich in het najaar of de winter bessen te vormen, die dan in de lente uitkomen. De bloeiperiode is relatief kort, vanaf maart tot hooguit mei. Van oorsprong is de rotsheide afkomstig uit Japan en China. Kenmerk van de Rotsheide zijn naast de bloemetjes ook de bladeren. De bladeren zijn langwerpig, smal, ovaal en donkergroen van kleur.

Het onderhoud bij rotsheide kopen

Het onderhoud valt erg mee bij de rotsheide. Wil je een gemakkelijk te onderhouden plant, dan kun je zeker een rotsheide kopen. Snoeien is bij deze plant niet nodig. Wel is het belangrijk dat je let op waar en hoe je de plant plaatst. Hij kan wel op een zonnige plek worden gezet, maar zorg liever dat er ook schaduw in de buurt is. De bodem moet goed vocht doorlatend zijn en het liefst een beetje zuur. Onder de juiste omstandigheden wordt de rotsheide tot maximaal een meter hoog en lokt deze bijen en vlinders. Tevens is rotsheide goed winterhard én wintergroen.

Uw rotsheide bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u de opvallende rotsheide ook in uw tuin? Dan hoeft u hiervoor niet de deur uit. U kunt namelijk online uw rotsheide bestellen en wel bij Het Groene Paradijs. Wij hebben alle verschillende kleuren van de rotsheide te koop en iedere kleur is mooi en bijzonder om te zien. U kunt bij ons terecht met verschillende betaalmethoden en wij verzenden uw bestelling snel. Zo ontvangt u uw planten in de meeste gevallen tussen de 2 en 6 werkdagen. Wilt u eerst nog advies over de rotsheide of over onze andere planten? Neemt u dan gerust contact met ons op.