Schapenkop hortensia

4 producten

Hydrangea arborescens 'Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Annabelle' - Bolhortensia Bolhortensia
6.88 7.99
Bekijk product
Hydrangea paniculata 'Little Lime' - Pluimhortensia
actie
Hydrangea paniculata 'Little Lime' - Pluimhortensia Pluimhortensia 'Little Lime'
11.11 12.99
Bekijk product
Hydrangea paniculata 'Limelight' - Pluimhortensia
actie
Hydrangea paniculata 'Limelight' - Pluimhortensia Pluimhortensia
7.77 9.99
Bekijk product
Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' - Bolhortensia Hortensia
11.69 13.99
Bekijk product

Wat wordt bedoeld met een schapenkop Hortensia?

De Hortensia is een zeer geliefde tuinplant. De reden hiervoor laat zich gemakkelijk raden. Het zijn de bloemen die de plant zo aantrekkelijk maken. De bloemen groeien in trossen bij elkaar en vormen zo heuse bloemballen. Bij sommige soorten kunnen deze bloemballen zo groot als een voetbal worden. Maar niet bij alle soorten is er sprake van bloemtrossen die een ronde bal vormen. De zogenaamde schapenkop Hortensia heeft bloemen die ovale trossen vormen en in een punt lopen, zoals bij een schapenkop. De schapenkop Hortensia wordt vanwege de spitse bloemtrossen ook wel Pluimhortensia genoemd.

U kunt vele soorten van de schapenkop Hortensia kopen

Er zijn zeer veel cultivars van de Hortensia verkrijgbaar. Wilt u een schapenkop Hortensia kopen? Dan heeft u ook een zeer grote keuze uit de vele soorten Pluimhortensia´s. De soort die u aanschaft bepaalt ook de kleur van de bloemen. Er zijn diverse bloemkleuren waar u uit kunt kiezen bij een schapenkop Hortensia. Wit en roze zijn veel voorkomende kleuren bij deze soort, maar ook rode, roze en blauwe bloemen komen voor bij de Pluimhortensia. Vrijwel alle soorten Hortensia´s zijn echte zonaanbidders. Om een weelderige bloei te krijgen, plaatst u de schapenkop Hotensia in de volle zon. Over de groei hoeft u zich geen zorgen te maken, afmetingen van 1,5 tot 2,5 meter kan een Hortensia gemakkelijk halen.

Een schapenkop Hortensia bestellen bij Het Groene Paradijs

Vindt u de Pluimhortensia´s ook mooi voor in uw tuin? Een schapenkop Hortensia bestellen gaat tegenwoordig erg eenvoudig in de webshop van Het Groene Paradijs. Daarnaast heeft u in de webshop keuze uit de vele Pluimhortensia´s, maar ook uit andere soorten Hortensia´s. Welke Hortensia u ook kiest, u koopt bij ons zonder risico, want wij leveren uw Hortensia met een groeigarantie. Na afronding van uw bestelling, mag u uw schapenkop Hortensia binnen 1 tot 3 werkdagen thuis verwachten. Als u nog vragen heeft over de verzorging, neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder.