Saxifraga

5 producten

Saxifraga 'Pixie Pink' - Steenbreek
actie
Saxifraga 'Pixie Pink' - Steenbreek Steenbreek Pixie Pink
4.99 5.99
Bekijk product
Saxifraga arendsii 'Pixie White' - Steenbreek
actie
Saxifraga arendsii 'Pixie White' - Steenbreek Steenbreek Pixie White
4.99 5.99
Bekijk product
Saxifraga 'Limerock' - Steenbreek
actie
Saxifraga 'Limerock' - Steenbreek Steenbreek 'Limerock'
4.99 5.99
Bekijk product
Saxifraga urbium 'Variegata' - Schildersverdriet
actie
Saxifraga urbium 'Variegata' - Schildersverdriet Schildersverdriet of Steenbreek
3.55 3.99
Bekijk product
Saxifraga urbium - Schildersverdriet
actie
Saxifraga urbium - Schildersverdriet Schildersverdriet of Steenbreek
3.55 3.99
Bekijk product

De Saxifraga is een mooie en gemakkelijke plant    

Zoekt u een plant waarmee u nauwelijks onderhoud heeft en tevens laaggroeiend is om als bodembedekker te gebruiken? Dan is de Saxifraga vast wel een plant voor u. De Saxifraga staat ook bekend onder de naam Steenbreek. Steenbreek is een letterlijke vertaling van de botanische naam Saxifraga. De Saxifraga is een vaste lage plant en tevens een overblijvende plant. Hiermee wordt aangegeven dat de plant het minimaal twee jaren volhoudt en ook meerdere keren kan bloeien. Onder het geslacht Saxifraga vallen meer dan 400 verschillende soorten planten. Alle soorten hebben als overeenkomst de kleine komvormige bloemetjes. De kleur van de bloemen is afhankelijk van de soort.

read-more-splitter

Een gemakkelijk te onderhouden Saxifraga kopen

Gaat u een Saxifraga kopen, dan heeft u hier nauwelijks onderhoud aan. De planten vormen een bed van groene bladeren, waaruit in de maanden mei en juni de bloemetjes bloeien. Met de Saxifraga heeft u dus een ideale methode om kale bodems te bedekken. Het beste kunt u de Saxifraga half in de schaduw planten, hier gedijt hij goed. Warmte en droge grond verdraagt een Saxifraga niet goed. Het enige onderhoud dat u heeft, is dat u de bloemstelen kunt verwijderen na de bloei. Dit stimuleert namelijk nieuwe groei en zo kunt u ook het volgende seizoen genieten van deze mooie bodembedekker.

Online een Saxifraga bestellen bij Het Groene Paradijs

Als u behoefte heeft aan een mooie bodembedekker met fleurig gekleurde bloemen, dan is een Saxifraga te bestellen bij Het Groene Paradijs. En een paradijs voor groenliefhebbers zijn wij. Wij zijn 24 uur per dag open, omdat wij een online webshop zijn. Deze unieke manier van planten bestellen gaat alleen door onze expertise van planten verzenden. U hoeft alleen nog maar in de webshop een keuze te maken uit de soort Saxifraga en wij sturen uw bestelling snel naar u toe.