Salvia microphylla winterhard

1 product

Salvia microphylla 'Hot Lips' - Salie
actie
Salvia microphylla 'Hot Lips' - Salie Salie Hot Lips

Is de Salvia microphylla winterhard?

Van de Salvia microphylla zijn diverse soorten verkrijgbaar en in verschillende kleuren. Daarnaast zijn er ook erg bijzondere soorten te krijgen, zoals de Salvia microphylla ´Nachtvlinder´. Met een Salvia geniet u ook nog eens een lange periode van een ongekende bloemenpracht. Vanaf mei tot zeker in september staat de Salvia microphylla in de bloei. Dit is de meest gunstige periode voor de bloeitijd, want dit is zomers als u heerlijk op het terras zit. Maar natuurlijk wilt u ook weten of de Salvia microphylla winterhard is? Immers, u wilt het liefst enkele jaren van de plant genieten, zoals met een winterharde plant het geval is.

Welke soort Salvia microphylla die winterhard is kopen?

Als het om de winterhardheid gaat, dan zijn vrijwel alle soorten Salvia´s matig tot goed winterhard. Matig winterhard houdt in, dat de plant wel winterhard is, maar dat er wel enkele voorwaarden zijn. Zo moet de Salvia op een beschutte plek gepland worden en eventueel moet u de plant extra beschermen tijdens een strenge vorstperiode. Houd hier rekening mee bij een Salvia microphylla winterhard kopen. Er zijn enkele mooie varianten die matig winterhard zijn, zoals de Salvia microphylla ´Nachtvlinder´ en de Salvia microphylla ´Hot Lips´. De Nachtvlinder heeft als kenmerk de prachtige purper tot paarse bloemen en de Hot lips vanwege de bijzondere bloemvorm en de kleuren wit en rood die in iedere vorm zijn verwerkt.

Een Salvia microphylla winterhard bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u een Salvia microphylla die winterhard is bestellen? Bezoek dan de webshop van Het Groene Paradijs. In ons online tuincentrum vindt u alle soorten van de Salvia. Hieronder ook de Salvia microphylla die winterhard is en waar u lang plezier aan heeft. Maak in de webshop een keuze uit de Salvia die u mooi vindt en wacht uw bestelling thuis op. Wij leveren binnen enkele dagen en tevens geven wij voor al onze planten een groeigarantie af. Bij ons online uw planten aanschaffen kan veilig en zonder dat u voor verrassingen komt te staan.