Salvia donkerpaars

4 producten

Salvia nemorosa 'Mainacht' - Salie
actie
Salvia nemorosa 'Mainacht' - Salie Salie 'Mainacht'
2.33 3.99
Bekijk product
Salvia nemorosa 'Caradonna' - Salie
actie
Salvia nemorosa 'Caradonna' - Salie Salie 'Caradonna'
2.44 3.99
Bekijk product
Salvia nemorosa 'Blauhügel' - Tuinsalie
actie
Salvia nemorosa 'Blauhügel' - Tuinsalie Salie
2.88 3.99
Bekijk product
Salvia nemorosa 'Ostfriesland' - Salie
actie
Salvia nemorosa 'Ostfriesland' - Salie Salie Ostfriesland
2.44 3.99
Bekijk product

Hoe komt u aan een Salvia in het donkerpaars?

Het voordeel van de Salvia, is dat de plant in vele soorten kleuren verkrijgbaar is. Roze, blauw en paars zijn veel voorkomende kleuren voor een Salvia. Met Salvia´s in verschillende kleuren, heeft u werkelijk een prachtige kleurenpracht tijdens de meestal lange bloeiperiodes in de lente en de zomer. Wilt u een Salvia in het donkerpaars? Dan kunt u niet zomaar iedere paars Salvia kiezen. Er zijn Salvia´s met lichtpaarse kleuren die meer naar roze toegaan, maar u heeft een specifieke soort nodig met een donkerpaarse kleur. Deze kleur vindt u bijvoorbeeld bij de Salvia nemorosa ´Ostfriesland´.

read-more-splitter

Een Salvia in het donkerpaars kopen

De Salvia nemorosa ´Ostfriesland´ komt zeker in aanmerking, wilt u een Salvia in het donkerpaars kopen. Deze soort staat bekend om de mooie donkerpaarse bloemen die zich als bloeiaren in de toppen van de plant bevinden. Daarnaast geniet u ook nog eens de hele zomer van de donkerpaarse kleur van de bloemen. De bloeiperiode is van mei of juni tot augustus. Daarnaast geeft de plant een heerlijke geur af. Dit trekt weer bijen en vlinders aan. Gemiddeld wordt de Ostfriesland ongeveer 50 tot 60 centimeter hoog en de plant doet het vooral goed in de volle zon of halfschaduw. U zult geen problemen hebben om het volgende jaar weer van de donkerpaarse bloemen te genieten. De plant is namelijk erg goed winterhard.

Een Salvia in het donkerpaars bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt specifiek een donker paarse Salvia? U kunt een Salvia in het donkerpaars bestellen bij Het Groene Paradijs. Wij hebben een webshop waar u 24 uur per dag terecht kunt om uw planten en struiken te bestellen. Hier vindt u vrijwel alle kleuren van de Salvia, waaronder een donker paarse Salvia. U mag erop vertrouwen, dat wij uw bestelling in een stevige verpakking verzenden, zodat uw planten onbeschadigd bij u worden afgeleverd. Heeft u nog vragen over de verzorging van uw Salvia? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.