Rode salie

2 producten

Salvia roemeriana 'Hot Trumpets' - Salie
actie
Salvia roemeriana 'Hot Trumpets' - Salie Siersalie uit Texas
Niet op voorraad 8.99
Salvia officinalis 'Purpurascens' - Echte Salie
actie
Salvia officinalis 'Purpurascens' - Echte Salie Echte Salie 'Purpurascens'

Wilt u een rode Salie in de tuin?

Als u de wens heeft om een Salie in uw tuin te planten, dan heeft u meer dan voldoende keuze uit verschillende varianten. Iedere variant heeft een eigen kleur voor de bloemen en soms ook een bepaalde bladkleur. Wilt u specifiek een rode Salie in de tuin? De kleur rood is niet erg veel voorkomende voor een Salie. Er zijn maar enkele soorten die rode bloemen geven. De meest gebruikelijke kleur is toch paars, blauw of roze. U kunt ook kiezen voor roze of paars als deze kleuren donker genoeg zijn. De kleuren neigen dan naar rood, zodat u alsnog een rode Salie in de tuin heeft.

Welke soort rode Salie kopen?

Wanneer u een rode Salie wilt kopen, dan zijn er enkele soorten waarvan u zeker weet dat u hiermee rode bloemen krijgt. Dit is bijvoorbeeld de Salie confertiflora. Deze rode Salie wordt vrij hoog, zo tussen de 120 en 150 centimeter. De rode bloemen komen tevoorschijn tijdens de bloeiperiode die loopt vanaf juli tot oktober. U geniet zowel zomers als in de herfst van de mooie rode bloemen. Deze plant is niet winterhard. Het is daarom belangrijk om de plant op een beschutte plek neer te zetten of in een pot, zodat u de plant ´s winters binnen plaatst. Ook de Salie ´Hot Lips´ is een prachtige rode salie. De bloemen hebben de bijzondere vorm van lippen en hebben een witte punt. Deze rode Salie wordt maximaal 100 centimeter en is matig winterhard.

Een rode Salie bestellen in de webshop van Het Groene Paradijs

Waar kunt u terecht om een rode Salie te bestellen? Hiervoor kunt u online terecht in de webshop van Het Groene Paradijs. Als online tuincentrum, vindt u bij ons een zeer groot aanbod van planten en struiken die u gewoon vanuit huis kunt bestellen. Gemakkelijker gaat toch niet? En met onze groeigarantie, koopt u veilig en zonder risico. Wilt u advies over welke rode Salie u kunt bestellen? Of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.