Prunus laurocerasus Rotundifolia

4 producten

Prunus laurocerasus 'Rotundifolia' - Laurierhaag
actie
Prunus laurocerasus 'Rotundifolia' - Laurierhaag Laurierkers of Laurierhaag
50 x Prunus laur. Rotundifolia - Laurierhaag 60-80cm
actie
50 x Prunus laur. Rotundifolia - Laurierhaag 60-80cm 12,5 strekkende meter Laurierhaag in C5(liter) pot met hoogte 60-80cm
599.99 699.99
50 x Prunus laur. Rotundifolia - Laurierhaag 80-100cm
actie
50 x Prunus laur. Rotundifolia - Laurierhaag 80-100cm 16,66 strekkende meter Laurierhaag in pot of met kluit
649.99 699.99
50 x Prunus 'Rotundifolia' - Laurierhaag 100-125cm
actie
50 x Prunus 'Rotundifolia' - Laurierhaag 100-125cm 16,67 strekkende meter Laurierhaag
699.99 799.99

Een Prunus laurocerasus rotundifolia bestellen

 Bent u op zoek naar een mooie laurierkers voor in uw tuin? Neem dan eens een kijkje bij de Prunus laurocerasus rotundifolia. Deze mooie laurier is een echte aanwinst voor elke tuin. De meer bekende Nederlandse naam voor deze plant is laurier Rotundifolia. Het is een van de vele planten, bomen en struiken die we in ons assortiment voor u klaar hebben staan. Het is een laurier die echt een plekje in uw tuin verdient. Een Prunus laurocerasus rotundifolia kopen is bij ons heel eenvoudig. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de juiste voeding voor al uw planten, alsmede het beste tuingereedschap en andere accessoires.

Wat is een Prunus laurocerasus rotundifolia precies?

De Prunus laurocerasus rotundifolia is de meest voorkomende laurierkers die er te vinden is. Als u in uw tuin een dichte haag wil maken, dan is dit een hele goede aanvulling hiervoor. De laurier heeft namelijk bladeren die het hele jaar door groen blijven. U hoeft er daarbij ook niet bang voor te zijn dat de bladeren afvallen. Ook in koude maanden is het daardoor niet mogelijk om door deze haag heen te kijken. Dat is toch een prettig idee als u op uw privacy gesteld bent! Een extra voordeel van de Prunus laurocerasus rotundifolia is dat het een van de goedkoopste laurierplanten zijn die we in het assortiment hebben staan. 

Een Prunus laurocerasus rotundifolia bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u een Prunus laurocerasus rotundifolia bestellen bij de grootste webshop voor alles wat groeit en bloeit? Neem dan gewoon een kijkje op de productpagina in onze webshop. U bestelt de Prunus laurocerasus rotundifolia hier heel eenvoudig. Geef gewoon aan hoeveel planten u wilt bestellen, geef uw adresgegevens door en geef aan hoe u de planten wilt betalen. Wij zorgen dan dat uw nieuwe laurier zo snel mogelijk bij u thuis wordt afgeleverd. Dit uiteraard geheel veilig! U kunt dan snel van uw mooie Prunus laurocerasus rotundifolia gaan genieten.