Planten bestellen België

8 producten

Lavandula angustifolia 'Hidcote' - Lavendel
actie
Lavandula angustifolia 'Hidcote' - Lavendel Lavendel Hidcote 'Hidcote'
Lavandula angustifolia Edelweiss - Lavendel
actie
Lavandula angustifolia Edelweiss - Lavendel Witte Lavendel Edelweiss
Pennisetum 'Little Bunny' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum 'Little Bunny' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Little Bunny
Pennisetum alopecuroides 'Hameln' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Hameln' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Hameln
Liriope muscari 'Monroe White' - Leliegras
actie
Liriope muscari 'Monroe White' - Leliegras Leliegras
Liriope muscari 'Moneymaker' - Leliegras
actie
Liriope muscari 'Moneymaker' - Leliegras Leliegras
Ilex crenata 'Dark Green' - Japanse Hulst
actie
Ilex crenata 'Dark Green' - Japanse Hulst Japanse Hulst 'Dark Green'
Ilex crenata 'Convexa' - Japanse Hulst
actie
Ilex crenata 'Convexa' - Japanse Hulst Chinese Hulst Convexa

U kunt online uw planten bestellen in België

Wanneer het voorjaar er weer aankomt, dan wordt het tijd om uw tuin klaar te maken voor de lente en de zomer. Hier horen nieuwe planten bij. Nieuwe planten in de tuin planten geven uw tuin weer een nieuwe uitstraling. De keuze uit het aantal soorten planten is groot. Heeft u bodembedekkers nodig of wilt u juist planten die uw tuin groen maken? Uiteraard kunt u ook behoefte hebben aan planten die mooie fleurige bloemen geven. Hiermee krijgt u zomers een vrolijke en frisse tuin. Welk soort planten u ook in uw tuin wilt, u hoeft hiervoor niet meer de deur uit. U kunt nu online uw planten bestellen in België.

Ook voor binnen kunt u een plant bestellen in België

Heeft u behoefte aan een woonkamer met mooie bloeiende planten? Dan kunt u ook een plant bestellen in België voor binnenshuis. Op kamerplanten hoeft u niet te besparen, want kamerplanten hebben veel voordelen. Kamerplanten maken een leefruimte veel gezelliger. In een modern, maar soms wat kil interieur, zal een kamerplant voor de nodige gezelligheid zorgen. Een kamerplant fleurt direct de hele leefruimte op, helemaal als ze ook voorzien zijn van bloeiende en kleurige bloemen. Daarnaast zijn planten in huis ook gezond, ze zuiveren de lucht. U kunt zelfs speciale luchtzuiverende planten kopen of planten die goed in de schaduw kunnen staan. Dit is ideaal als u geen ruimte heeft om de plant vol in de zon te zetten.

Online uw binnen- en buitenplanten bestellen in België bij Het Groene Paradijs

Bij Het Groene Paradijs kunt u online uw binnen- en buitenplanten bestellen in België. Wij hebben ons gespecialiseerd in online verkoop van planten en weten dus hoe wij uw bestelling op een veilige manier moeten verzenden. In onze webshop vindt u een duidelijke beschrijving van de planten en met de bijbehorende foto´s. Zo krijgt u een goede indruk van de planten die u wilt bestellen. Het is ook mogelijk om uw planten bij ons af te halen. U betaalt dan sowieso geen verzendkosten.