Pennisetum orientale karley rose

2 producten

Pennisetum orientale 'Karley Rose' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum orientale 'Karley Rose' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Karley Rose
3.88 4.99
Bekijk product
Pennisetum orientale - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum orientale - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras orientale
3.88 4.99
Bekijk product

Een prachtige Pennisetum orientale Karley Rose in uw tuin

De Pennisetum orientale is één van de vele soorten siergrassen die u in uw tuin kunt plaatsen. Van de Pennisetum orientale, oftewel Lampenpoetsersgras, zijn diverse cultivars verkrijgbaar. Een hiervan is de Pennisetum orientale Karley Rose. U kunt aan de naam al zien, dat de pluimen die ontstaan tijdens de bloeiperiode roze van kleur zijn. Dit siergras heeft ook een lange bloeiperiode tijdens de gehele zomer. In juni begint de bloei en dit gaat door tot september. De roze bloemen zullen in het najaar verkleuren, zodat de Karley Rose mooi met de jaargetijden mee kleurt.

read-more-splitter

Waar op letten bij een Pennisetum orientale Karley Rose kopen?

Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk genieten van de Pennisetum orientale Karley Rose. Daarom moet u bij een Pennisetum orientale Karley Rose kopen op enkele zaken letten. Bijvoorbeeld de standplaats. Net zoals de meeste soorten van Lampenpoetsersgras, houdt ook de Karley Rose van een zonnige plek. Plaats het siergras ook in een goed doorlatende grond. Onder deze omstandigheden wordt de Karley Rose tussen de 50 en 70 centimeter hoog en geniet u van de lange bloeiperiode. De Karley Rose is matig winterhard, dus bij strenge vorst kan enige bescherming noodzakelijk zijn.

Een Pennisetum orientale Karley Rose bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u de Pennisetum orientale Karley Rose bestellen? Zoek dan niet verder, maar bezoek de webshop van Het Groene Paradijs. In onze webshop vindt u vele soorten Lampenpoetsersgras, waaronder de Karley Rose. Filter gemakkelijk op de eisen die u heeft en kies de soort die u mooi vindt. U ontvangt uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen en uiteraard zeer goed verpakt. Voor vragen over de verzorging van uw Pennisetum orientale Karley Rose mag u altijd contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.