We kunnen geen producten vinden die aan deze eisen voldoen.

Welke eigenschappen heeft de Pennisetum massaicum Red Bunny Tails?

Het siergras Pennisetum staat ook bekend onder de naam Lampenpoetsersgras. Er zijn hier diverse soorten cultivars van, zodat u de keuze heeft uit een siergras die u mooi vindt. Wilt u een leuke soort Lampenpoetsersgras in uw tuin met mooie kleuren? Kies dan voor de Pennisetum massaicum Red Bunny Tails. Kenmerkend aan de Red Bunny Tails, is het glanzende blauwgroene blad en paars rode tot roodbruine pluimachtige bloemen. Het blad krijgt tijdens de herfstperiode mooie herfstkleuren, waaronder ook rood. De Pennisetum massaicum Red Bunny Tails is één van de weinige soorten Lampenpoetsersgras dat rood is.

read-more-splitter

Een prachtige Pennisetum massaicum Red Bunny Tails kopen

Door een Penniseetum massaicum Red Bunny Tails te kopen, haalt u een mooie rode siergras in uw tuin en dit is altijd een opvallende verschijning. Maar waar moet u op letten bij de aanschaf van dit prachtige siergras? Ten eerste mag u er vanuit gaan, dat de Red Bunny Tails bloeit tijdens het laatste gedeelte van de zomer en tijdens de herfst. Vanaf augustus tot oktober komen de roodachtige pluimen tevoorschijn. Ook het blad kleurt tijdens de herfst langzaam rood. Het siergras wordt gemiddeld 50 tot 70 centimeter hoog. Zo kunt u de Red Bunny Tails ook solitair in een plantenbak plaatsen. Het siergras voelt zich het meest prettig op een zonnige standplaats of eventueel halfschaduw. Aangezien de Red Bunny Tails goed winterhard is, heeft u hier tijdens de winter geen omkijken naar.

Een Pennisetum massaicum Red Bunny Tails bestellen bij Het Groene Paradijs

Als het u leuk lijkt om rood Lampenpoetsersgras in de tuin te hebben, dan kunt u een Pennisetum massaicum Red Bunny Tails bestellen bij Het Groene Paradijs. Het bestellen van uw exemplaar kan tegenwoordig erg gemakkelijk online in onze webshop. Hier hebben wij alle soorten van Lampenpoetsersgras in ons assortiment, maar ook vele andere planten en struiken. Wij bezorgen bij u thuis en uiteraard in een stevige verpakking. Voor vragen over de verzorging van uw planten, staat onze klantenservice altijd voor u klaar!