Liriope muscari moneymaker

4 producten

Liriope muscari 'Moneymaker' - Leliegras
actie
Liriope muscari 'Moneymaker' - Leliegras Leliegras
Liriope muscari 'Royal Purple' - Leliegras
actie
Liriope muscari 'Royal Purple' - Leliegras Leliegras
Liriope muscari 'Ingwersen' - Leliegras
actie
Liriope muscari 'Ingwersen' - Leliegras Leliegras
Liriope muscari 'Big Blue' - Leliegras
actie
Liriope muscari 'Big Blue' - Leliegras Leliegras

Liriope Muscari Moneymaker, een echte opvaller

De naam Liriope Muscari Moneymaker is natuurlijk al erg speciaal, maar het is een uiterst aantrekkelijke plant. Het wordt ook wel leliegras genoemd en het wordt gezien als siergras. De bladeren zijn mooi en de paarse kleur oogt vrolijk. De plant is multifunctioneel want het kan gebruikt worden voor rotstuinen maar ook als kamerplant of potplant in uw tuin. U kunt de Liriope Muscari Moneymaker bij ons kopen door de Liriope muscari moneymaker te bestellen en we bezorgen het door heel Nederland. We zorgen ervoor dat het altijd vers bij u aan komt en we geven groeigarantie, wat wenst u nog meer?

De Liriope Muscari Moneymaker is een bijzondere plant

De Liriope Muscari Moneymaker is geschikt voor elk soort tuinierder. Vanaf augustus ongeveer komen de bloemen tevoorschijn en deze groeit tot aan oktober. Als de herfst aanbreekt veranderen deze mooie paarse bloemen in zwarte bessen die zelfs in de winter nog aan de plant blijven zitten. Na een aantal jaar ontstaat er een dichte deken waar geen onkruid tegen op kan. Het kan groeien op alle plaatsen en hoeft niet perse in een volle grond worden geplant. Het verdraagt luchtvervuiling en zeewind. Het lokt vlinder en bijen maar ongedierte wordt niet aangetrokken.

Grotere bloemen

Deze variant kenmerkt zich door de grotere bloemen met iets minder blad. De bloemen bloeien goed. Oorspronkelijk is het een bosplant waardoor je deze goed kunt combineren met struiken en bladverliezende bomen. Schaduw en zon hebben voor deze plant beide een voordeel. Met meer zon ontstaan er meer bloemen en met meer schaduw ontstaat er meer blad. Het is wel belangrijk dat de grond vochtig blijft. De plant kan worden uitgebreid door de pollen in het voorjaar te scheuren en het blad af te knippen na een erg strenge winter.