Lampenpoetsersgras laagblijvend

5 producten

Pennisetum alopecuroides Black Alvernee - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides Black Alvernee - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Black Alvernee
Pennisetum alopecuroides 'Reborn' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Reborn' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras 'Reborn'
Pennisetum alopecuroides 'Moudry' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Moudry' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Moudry
Pennisetum alopecuroides 'Hameln' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Hameln' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Hameln
Pennisetum 'Little Bunny' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum 'Little Bunny' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Little Bunny

Bent u op zoek naar lampenpoetsersgras dat laagblijvend is?

Hoewel veel mensen mooie hoge siergrassen in de tuin erg mooi vinden, kan het ook noodzakelijk zijn om voor een laagblijvende soort te kiezen. U wilt bijvoorbeeld een lage borderrand creëren met siergras of u wilt siergrassen in een pot of bloembak zetten? Met Lampenpoetsersgras maakt u altijd een goede keuze uit een prachtig siergras met volle pluimen tijdens de bloeiperiode. Is het belangrijk dat Lampenpoetsersgras laagblijvend is? Ook dan heeft u voldoende keuze uit laagblijvende soorten. Mede doordat dit siergras zo veelzijdig is en er veel varianten van bestaan, kunt u altijd Lampenpoetsersgras laagblijvend vinden.

Welke varianten Lampenpoetsersgras laagblijvend kopen?

Als het belangrijk is om Lampenpoetsersgras laagblijvend te kopen, dan zult u deze variant zeker kunnen vinden. Een van de mooie laagblijvende soorten van Lampenpoetsersgras, is Lampenpoetsersgras ´Little Bunny´. Little Bunny wordt maximaal 40 centimeter hoog, waardoor u veel flexibeler bent. U kunt Little Bunny in een border plaatsen, maar de hoogte is ook ideaal voor in een plantenbak. Bovendien groeien hier tijdens de bloeiperiode mooie pluizige witte tot bruine pluimen aan. Een andere soort, is Lampenpoetsersgras ´Orientale´. Deze soort valt vooral op door de fijne bloemen in witte tot roze kleur. Orientale wordt ongeveer 60 centimeter hoog.

Lampenpoetsersgras laagblijvend bestellen bij Het Groene Paradijs

U wilt Lampenpoetsersgras laagblijvend bestellen? Bezoek hiervoor de webshop van Het Groene Paradijs. Bij ons vindt u alle soorten Lampenpoetsersgras, zowel de hoge als de lage soorten. Wij maken het bestellen van uw planten erg gemakkelijk, want u hoeft hiervoor niet de deur uit. U bestelt gemakkelijk online in onze webshop en binnen 1 tot 3 werkdagen ontvangt u uw bestelling. Wij geven voor iedere plant een groeigarantie af, dus u koopt bij ons altijd zonder risico te lopen. Wilt u hulp bij het vinden van laagblijvend Lampenpoetsersgras? Neem dan contact op met onze klantenservice, onze medewerkers kunnen u ongetwijfeld goed adviseren.