Kokardebloem

5 producten

Gaillardia 'Arizona Sun' - Kokardebloem
actie
Gaillardia 'Arizona Sun' - Kokardebloem Kokardebloem
4.99 5.99
Bekijk product
Gaillardia 'Mesa Yellow' - Kokardebloem
actie
Gaillardia 'Mesa Yellow' - Kokardebloem Kokardebloem
4.99 5.99
Bekijk product
Gaillardia 'Mesa Red' - Kokardebloem
actie
Gaillardia 'Mesa Red' - Kokardebloem Kokardebloem
4.99 5.99
Bekijk product
Gaillardia grandiflora Kobold - Kokardebloem
actie
Gaillardia grandiflora Kobold - Kokardebloem Kokardebloem Kobold
4.99 5.99
Bekijk product
Gaillardia 'Burgunder' - Kokardebloem
actie
Gaillardia 'Burgunder' - Kokardebloem Kokardebloem
4.99 5.99
Bekijk product

Een uitbundige vaste plant in de tuin met een kokardebloem

Houdt u van een prachtige fleurige en uitbundige tuin? Dan moet u toch eens overwegen om de kokardebloem in uw tuin te planten. De kokardebloem is door de felle kleuren van de bloemen altijd een opvallende aanwezigheid in de tuin. De bloemen van de kokardebloem hebben bloemen in de kleuren geel en rood tot bruin. Er zijn soorten waarbij de bladeren van de bloem uit twee kleuren bestaan. De prachtige rood met geel gekleurde bloemen zullen dan zeker tot de verbeelding spreken. Ook de egaal fel gekleurde bloemen geven uw tuin een vrolijke en zomerse uitstraling.

read-more-splitter

Waar op letten bij een kokardebloem kopen?

Het beste en ook het mooiste om te zien, is als u meerdere planten van de kokardebloem bij elkaar zet, bijvoorbeeld in een border. De kleurenpracht komt zo het beste tot uiting. De kokardebloem kan goed tegen de zon, dus een zonnig plek is geen enkel probleem. Gemiddeld is de bloeitijd van juni tot september, u heeft er dus de gehele zomerperiode plezier van. De plant is ook winterhard, maar niet wintergroen. Afhankelijk van het soort, kan de kokardebloem bijen en vlinders aantrekken. Dit geeft naast de kleurige pracht van de bloemen nog meer levendigheid in de tuin.

De kokardebloem bestellen bij Het Groene Paradijs

Wanneer u ook wilt genieten van de kleurenpracht van de kokardebloem, dan kunt u de kokardebloem bestellen bij Het Groene Paradijs. Bij ons bestelt u planten en struiken op een unieke manier, namelijk online. Wij hebben inmiddels bewezen dat ook planten gemakkelijk online besteld kunnen worden en perfect verpakt bij u aankomen. Gemiddeld wordt de kokardebloem rond de 40 cm. hoog. U krijgt van ons een exemplaar van 0 tot 10 cm. Zo heeft de plant alle mogelijkheden om zich bij u te ontplooien tot een mooie volwassen plant.