Klimplant kiwi

4 producten

Actinidia arguta 'Issai' - Kiwiplant
actie
Actinidia arguta 'Issai' - Kiwiplant Kiwiplant 'Issai'
11.99 13.99
Actinidia deliciosa 'Atlas' - Kiwiplant 'Atlas'
actie
Actinidia deliciosa 'Atlas' - Kiwiplant 'Atlas' Kiwiplant
11.99 13.99
Actinidia deliciosa 'Jenny' - Zelf bestuivende Kiwi
actie
Actinidia deliciosa 'Jenny' - Zelf bestuivende Kiwi Kiwiplant Zelfbestuivend
14.99 16.99
Actinidia kolomikta - Sierkiwi
actie
Actinidia kolomikta - Sierkiwi Sierkiwi of Siberische Kiwi
14.99 16.99

Een klimplant kiwi bestellen bij Het Groene Paradijs

Wordt het tijd voor wat nieuws voor in de tuin? Zoekt u mooie planten die er het hele jaar door goed bijstaan? Als u dan ook nog eens een plant wilt hebben waar eetbare vruchten aan groeien, dan bent u bij Het Groene Paradijs aan het juiste adres. We hebben namelijk een groot aantal planten met eetbare vruchten op onze kwekerij klaarstaan. Planten die u eenvoudig zelf kunt kweken in uw tuin, met zeer goed resultaat. Zo hebben wij bijvoorbeeld een klimplant kiwi te koop. Dit is een plant die er prachtig uitziet en waar vruchten aan groeien die zalig zijn. De ideale plant voor elke tuin.

Online een klimplant kiwi kopen

De kiwi is een heerlijke vrucht, waarvan u misschien niet wist dat u deze ook in uw eigen tuin kunt laten groeien. Toch is dit mogelijk. We raden u aan om hiervoor een bestelling te maken bij ons. We hebben namelijk een eigen kwekerij, waar we die heerlijke vruchten volop voor u klaar hebben staan. Als u bij ons een bestelling maakt zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. Geef hierbij even aan wanneer u thuis bent, zodat u niet bang hoeft te zijn dat wij de plant af komen leveren op een moment dat u er niet bent.

Meer weten over onze klimplant kiwi?

U wilt een klimplant kiwi bestellen maar heeft hier nog wel wat vragen over? Neem dan gewoon even contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze mooie planten. We hebben het dan over de verzorging van de planten, maar ook waar u deze het beste in uw tuin neer kunt zetten. Zo mag u er op rekenen dat u snel van die heerlijke kiwi’s gaat smullen. Het Groene Paradijs is de specialist op het gebied van alles wat groeit en bloeit.