Kieseriet hortensia

4 producten

DCM Blauwmaker Hortensia's - Aluin 750 g DCM Blauwmaker Hortensia's - Aluin 750 g
DCM Potgrond Heide, Azalea, Hortensia & alle Zuurminnende planten 30 liter DCM Potgrond Heide, Azalea, Hortensia & alle Zuurminnende planten 30 liter Potgrond geschikt voor zuurminnende planten
DCM Meststof Rhodo, Hortensia & Azalea DCM Meststof Rhodo, Hortensia & Azalea Voeding voor zuurminnende planten - Verpakking 1,5kg
DCM Groen-Kalk 4KG
actie
DCM Groen-Kalk 4KG Gekorrelde Magnesiumkalk goed voor 50m2 - Inhoud 4kg voor gras, gazon en siertuin
Niet op voorraad 14.99

Bescherm met Kieseriet uw Hortensia tegen snelle verkleuring

U zult ongetwijfeld voor een Hortensia in de tuin kiezen vanwege de prachtige bloemen die gezamenlijk grote ballen vormen. De bloemen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, van wit tot felle kleuren, zoals blauw, roze of paars. Een Hortensia is echt een aanwinst voor uw tuin. De bloeiperiode loopt ongeveer vanaf juni tot september. In de herfst en winter blijven veel bloemen aan de plant hangen, maar worden ze wel bruin. Met Kieseriet kan een Hortensia veel langer de kleur vasthouden. Daarnaast bevat Kieseriet voor een Hortensia de belangrijkste voedingsstoffen, waardoor de bloemen en het blad langdurig hun mooie kleur behouden.

Waarom Kieseriet voor een Hortensia kopen?

Hortensia´s zijn op zich gemakkelijk te verzorgen, u moet wel aan enkele eisen voldoen betreffende de grond, standplaats en voeding. U heeft dan een prachtige en zeer aantrekkelijke plant in de tuin. Zo plaatst u een Hortensia het beste in de volle zon of halfschaduw en in een humusrijke en eventueel zure grond. Daarnaast heeft een Hortensia goede voeding nodig, die u tweemaal per jaar geeft. De voeding moet een hoog kalkgehalte hebben en veel ijzer en magnesium. IJzer is verantwoordelijk voor de prachtige kleur van de bloemen en magnesium zorgt voor een mooie bladkleur. Kieserit voor een Hortensia kopen is daarom ideaal, want de voeding bestaat geheel uit magnesium en zwavel.

Kieseriet voor een Hortensia bestellen bij Het Groene Paradijs

Als u Hortensia´s in de tuin of in een plantenbak heeft, dan is het belangrijk dat u de plant hoge kwaliteit voeding geeft. Kieseriet voor een Hortensia bestellen, is dan een prima keuze. Door de goede voedingstoffen in Kieseriet, zullen de prachtig gekleurde bloemen lang blijven. Kieseriet voor een Hortensia bestellen kan gemakkelijk in de webshop van Het Groene Paradijs. Kies in onze webshop een prachtige Hortensia uit en bestel dan direct Kieseriet mee. U weet dan zeker dat u lang plezier heeft aan uw Hortensia.