Hortensia bloeitijd

6 producten

Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
DCM Turf 30 liter DCM Turf 30 liter Ideaal voor gebruik bij de aanplant van zuurminnende planten
Hydrangea arborescens 'Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Annabelle' - Bolhortensia Bolhortensia
Hydrangea paniculata 'Limelight' - Pluimhortensia Hydrangea paniculata 'Limelight' - Pluimhortensia Pluimhortensia
Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' - Hortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' - Hortensia Hortensia
10.99 12.99
Hydrangea arborescens 'Pink Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Pink Annabelle' - Bolhortensia Bolhortensia 'Pink Annabelle'
11.39 13.99

Bloeitijd van de hortensia

Heeft u uw oog laten vallen op een mooie hortensia voor in uw tuin? Dan bent u bij Het Groene Paradijs aan het juiste adres. We hebben in ons assortiment meerdere mooie planten bij elkaar staan, waar ook de hortensia natuurlijk toe behoort. We hebben deze planten in een aantal verschillende varianten. Het is een plant die het goed doet in uw tuin, maar die daarbij wel een goede verzorging nodig heeft. Houd daarbij ook in de gaten wat van een hortensia de bloeitijd is. Als u weet welke periode dit is, dan kunt u van die mooie plant nog eens extra gaan genieten!

Hortensia bloeitijd

De hortensia heeft een ruime bloeitijd. Het is hierbij wel belangrijk om in de gaten te houden welke hortensia u in uw tuin of op uw balkon heeft staan. Niet elke hortensia heeft namelijk dezelfde bloeitijd. Over het algemeen is de bloeitijd van de hortensia voorjaar en zomer. Er zijn hortensia’s die nog langer kunnen bloeien dan dit, maar er zijn ook hortensia’s die maar heel kort bloeien. Uiteraard kunt u altijd even een kijkje nemen op onze website om te zien welke hortensia’s een bepaalde bloeitijd hebben. U kunt ook altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over bloeitijd en hortensia.

Meer weten over de bloeitijd voor een hortensia?

U weet ongetwijfeld dat een hortensia er in bloeitijd prachtig uitziet en dat deze plant een echte aanwinst is voor uw tuin. Maar het is belangrijk om de bloeitijd van de hortensia goed in de gaten te houden. Neem rustig eens de tijd om de vele verschillende hortensia’s die wij in het assortiment hebben staan met elkaar te vergelijken en te bekijken welke hortensia u het liefste in uw tuin wilt hebben staan. Wij zorgen er dan voor dat deze planten zo snel mogelijk uw kant opkomen. Uiteraard zorgvuldig verpakt zodat de planten niet kunnen beschadigen.