Hemelsleutel

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wilt u ook een Hemelsleutel in de tuin?

Wilt u ook een Hemelsleutel in de tuin? Het is namelijk een zeer geschikte plant als u ook na de zomer nog van kleur in de tuin wilt genieten. Het kenmerk van de Hemelsleutel is namelijk dat deze een bloeiperiode heeft vanaf augustus tot oktober. Van oorsprong is de Hemelsleutel familie van de vetplanten en daarom is het een stevige plant waar u lang plezier aan kunt hebben. De kleur van de bloemen is meestal paars, roze, wit of geelgroen. Dit zijn mooie kleuren die goed in een herfsttuin passen. De Hemelsleutel wordt ook wel eens gebruikt als snijbloem in boeketten.

Hoe een Hemelsleutel plant behandelen?

De Hemelsleutel plant is een gemakkelijk te onderhouden plant. Hij kan in de volle zon worden gezet, maar ook halfschaduw. Van nature komt een Hemelsleutel voor in bermen, onder struikgewassen en in loofbossen. Een enigszins vochtige en voedselrijke grond is daarom wel nodig voor deze plant. Hemelsleutel heeft een geneeskrachtige werking. Dit kan door het blad te breken. Er komt dan een soort van vliesje vrij die op wonden gesmeerd kan worden. Een Hemelsleutel plant is goed winterhard, maar niet wintergroen. De plant kan zomers aanlokkelijk zijn voor bijen, hommels en vlinders. De gemiddelde hoogte van de Hemelsleutel is rond de 50 centimeter.

Een Hemelsleutel kopen bij Het Groene Paradijs

Een Hemelsleutel kan goed in borders gezet worden en bij voorkeur in groepen. Dit geeft het mooiste effect. U kunt een Hemelsleutel kopen bij Het Groene Paradijs. Dit kan gewoon bij u thuis op de bank of aan de tafel. Wij zijn namelijk een webshop, waar u uw planten en struiken online kunt bestellen. Zoveel producten worden tegenwoordig online besteld, dus waarom ook niet voor planten en struiken? Wij maken dit mogelijk en zorgen voor een veilige bezorging van uw planten bij u thuis.