Hedera helix 'Green Ripple' - Klimop

Op voorraad

Klimop Green Ripple

Rating on Trustpilot
Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Hedera helix 'Green Ripple' - Klimop

De Hedera helix 'Green Ripple' ofwel Klimop is het hele jaar door groen en kan ook als bodembedekker worden ingezet. Hij kan een hoogte bereiken tot 5 meter. De Green Ripple groeit snel en is daarom de perfecte plant om een muur of object te laten begroeien. Daarbij zal hij niet hoger worden dan waar hij tegenaan groeit. De Hedera helix doet het goed in elke tuingrond en staat het liefst in de schaduw. De Klimop is goed winterhard en behalve de lange scheuten wegknippen hoeft hij verder niet gesnoeid te worden. Ook is de Hedera helix geschikt als kamerplant of in een pot op balkon of terras.

 

Waarom u een Hedera helix Green Ripple in uw tuin moet hebben

 

Bent u op zoek naar groen in de tuin en moet de plant gemakkelijk en niet veeleisend zijn? Dan maakt u altijd een goede keuze met een Hedera helix oftewel de klimop. De Hedera helix Green Ripple is één van de vele soorten, met opvallende hartvormige bladeren in groen tot grijs groene kleur en met een lichte nervenstructuur. Tijdens de bloeiperiode van juli tot september verschijnen er geelgroene bloemetjes en daarna zwarte besjes. De bloemetjes verdwijnen weer, de besjes blijven tijdens de winter hangen en zijn een maaltijd voor de tuinvogels. Omdat de Hedera helix Green Ripple wel tot 5 meter hoog kan worden, is deze ideaal voor een natuurlijke begroeiing aan de gevel of de schutting. 

 

Wilt u een mooie Hedera helix Green Ripple kopen?

 

Door de Hedera helix Green Ripple te kopen, heeft u een erg gemakkelijke klimplant in de tuin. De plant stelt maar weinig eisen aan de standplaats en de bodem. Een droge of vochtige bodem, het is voor de Green Ripple allemaal goed. U kunt de plant in de volle zon zetten, maar heeft u maar weinig zon, dan is halfschaduw of helemaal in de schaduw ook geen probleem voor de Hedera helix Green Ripple. Net zoals de meeste soorten van de Hedera, is ook de Green Ripple goed winterhard en blijft het blad groen. Het enige onderhoud dat u heeft, is het wegknippen van de scheuten op de plekken waar de plant te lang wordt. 

 

Een Hedera helix Green Ripple bestellen bij Het Groene Paradijs

 

Een Hedera helix Green Ripple bestellen kan het beste in de webshop van Het Groene Paradijs. Door online uw Hedera te bestellen, hoeft u zich niet in de drukte van een tuincentrum te begeven. U bestelt de Hedera die u het mooiste vindt heel gemakkelijk in onze webshop. Bovendien loopt u met de groeigarantie die wij voor iedere plant afgeven, geen enkel risico. Wilt u meer informatie of advies over de verzorging van uw Hedera? Neem dan contact met onze klantenservice op. 

 

Wilt u Hedera helix 'Green Ripple' ofwel Klimop kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Klimop bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Klimplanten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

 

Meer informatie over Hedera helix 'Green Ripple' - Klimop

Hoogte bij levering 10-50cm
Hoogte volwassen plant 400cm
Standplaats Schaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Ja
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 1
Aantal per strekkende meter 1
Snoeiadvies Zie omschrijving
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Rating on Trustpilot
5 / 5 1 review(s)
 • 31-08-2023
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Goede kwaliteit.
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99