Fatsia japonica

2 producten

Fatsia japonica - Vingerplant
actie
Fatsia japonica - Vingerplant Vingerplant
14.99 16.99
Bekijk product
Fatsia japonica 'Spider's Web' - Vingerplant
actie
Fatsia japonica 'Spider's Web' - Vingerplant Vingerplant 'Spider's Web'
17.99 19.99
Bekijk product

Online een fatsia japonica bestellen

Wilt u een mooie plant bestellen voor in de huiskamer, die u eventueel ook in de tuin kunt zetten? We hebben dan bij Het Groene Paradijs een perfecte kandidaat voor u klaarstaan. We hebben het hier over de fatsia japonica, ook wel bekend onder de naam vingerplant. Deze plant is in meerdere verschillende variaties te krijgen. We raden u dan ook aan om eens in onze webshop te kijken om te zien wat deze plant u allemaal te bieden heeft. Het is een mooie plant die lang mee kan gaan, mits u er voor zorgt dat deze fatsia japonica goed wordt verzorgd. Maar met voornamelijk indirect zonlicht en een bodem die altijd wat vochtig is, maakt u deze plant al blij genoeg.

read-more-splitter

Wilt u een fatsia japonica bestellen bij Het Groene Paradijs?

Met een Japanse vingerplant maakt u een goede keuze voor een mooie, duurzame plant. Het woord fatsia uit de naam staat voor acht, wat te herleiden is tot het aantal lobben aan de bladen. Dat is namelijk bij elk blad aan deze plant acht. Hier komt dan ook weer de Nederlandse naam voor deze plant vandaan. Acht vingers, vandaar de naam vingerplant. Deze plant heeft een mooi, exotisch uiterlijk. De volle bladen zien er in huis, of in de tuin, prachtig uit. Mocht u deze plant echter in de tuin neer willen zetten, let er dan wel op dat de fatsia japonica niet vorstbestendig is.

Vandaag nog een fatsia japonica kopen?

Als u een fatsia japonica wilt bestellen, dan nodigen wij u van harte uit om dit bij ons te doen. We kunnen de prijzen voor onze planten zo laag mogelijk houden, aangezien we geen eigen fysieke winkel hebben. Het is wel mogelijk om de planten bij ons op te komen halen. Elke plant die u bij ons koopt komt direct bij onze kwekerij vandaan. Verser dan dat kunnen planten eigenlijk niet zijn! U kunt er ook voor kiezen om de planten door ons te laten bezorgen. We hebben onze eigen bezorgdienst, aangezien we er helemaal zeker van willen zijn dat onze producten veilig op de plaats van bestemming aankomen.