Crocosmia

3 producten

Crocosmia 'Emily McKenzie' - Montbretia
actie
Crocosmia 'Emily McKenzie' - Montbretia Montbretia Emily McKenzie
Crocosmia 'George Davidson' - Montbretia
actie
Crocosmia 'George Davidson' - Montbretia Montbretia
Crocosmia 'Lucifer' - Montbretia
actie
Crocosmia 'Lucifer' - Montbretia Montbretia 'Lucifer'

Kleur uw tuin met de Crocosmia

Heeft u behoefte aan opvallende planten met gekleurde bloemen? Overweeg dan eens de Crocosmia. Deze van oorsprong Zuid-Afrikaanse plant, staat ook bekend onder de naam Montbretia. Het is een plant die best vrij hoog kan worden, met zwaardvormige bladeren. De bloemen zijn meestal in de kleuren oranje tot rood en ook geel is verkrijgbaar. Het is aan te raden meerdere Crocosmia´s te kopen, als u ze bijvoorbeeld voor een border wilt gebruiken. Dan komen de planten namelijk het beste tot zijn recht. Tevens kunt u de Crocosmia ook als snijbloem gebruiken. De Crocosmia maakt uw tuin met de felgekleurde bloemen een beetje tropisch.

Een leuke Crocosmia kopen

Een Crocosmia in uw tuin zal altijd voor de nodige aandacht zorgen. Dit heeft vooral te maken met mooie bloemen in felle kleuren. De bloemen van de Crocosmia Lucifer zijn bijvoorbeeld vuurrood en zorgen voor een zomers aanblik in de tuin. Deze plant kan ook hoog worden, ongeveer 80 centimeter. De Crocosmia George Davidson heeft gele of oranje bloemen. Dit is een iets kleiner exemplaar, die maximaal 60 centimeter kan worden. Een ander exemplaar die ook hoog wordt, is de Crocosmia Emily McKenzie. Hierbij geniet van prachtige oranje bloemen. Let wel op, dat een Crocosmia goede waterdoorlatende grond nodig heeft, om verrotting tegen te gaan. Houd de plant in de winter ook in de gaten, zeer strenge winters zal de Crocosmia waarschijnlijk niet overleven.

Gaat u ook een Crocosmia bestellen bij Het Groene Paradijs?

U koopt misschien wel meer producten online, dus waarom ook niet uw bloemen en planten? Dit kan namelijk bij Het Groene Paradijs. Bij ons is een Crocosmia bestellen een fluitje van een cent en u doet dit gemakkelijk vanuit huis. Wij hebben de afgelopen jaren al meer dan 50.000 klanten voorzien van bloemen, planten en struiken, dus wij kunnen u hoge kwaliteit en een goede service beloven. En daarnaast mag u altijd bij ons aankloppen als u advies over bloemen of planten nodig heeft.