Boerenhortensia blauw

4 producten

Hydrangea macrophylla Magical Revolution Blauw - Boerenhortensia
actie
Hydrangea macrophylla Magical Revolution Blauw - Boerenhortensia Magical Hortensia
Niet op voorraad 29.99
Hydrangea macrophylla 'Nikko Blue' - Boerenhortensia
actie
Hydrangea macrophylla 'Nikko Blue' - Boerenhortensia Bolhortensia
Hydrangea macrophylla 'Little Blue' - Boerenhortensia
actie
Hydrangea macrophylla 'Little Blue' - Boerenhortensia Boerenhortensia 'Little Blue'
Hydrangea macrophylla Endless Summer 'The Original Blue' - Boerenhortensia
actie
Hydrangea macrophylla Endless Summer 'The Original Blue' - Boerenhortensia Bolhortensia
32.99 39.99

Bestaat er een Boerenhortensia in het blauw?

Niet voor ieder soort plant is de kleur blauw een gebruikelijk bloemkleur. De Hortensia is een bekende en populaire plant met prachtige bloembollen. Deze bloembollen zijn in veel verschillende kleuren te krijgen. Ook de kleur blauw is te krijgen. Vooral als u kiest voor de Boerenhortensia in het blauw, dan heeft u keuze uit diverse varianten. De grote blauwe bollen die uit kleine bloemetjes bestaan, zijn een lust voor het oog en geven uw tuin een prachtige uitstraling. De boerenhortensia behoort tot de populairste soorten, mede vanwege de de grote bollen met bloemen. Een Boerenhortensia in het blauw zal al snel uw favoriete plant worden.

Welke Boerenhortensia in het blauw kopen?

Wenst u een Boerenhortensia in het blauw te kopen? Dan heeft u keuze uit verschillende soorten. De Hortensia is één van de weinige planten waar verschillende varianten met blauwe bloemen van bestaan. Bij de Boerenhortensia ´Forever & Ever´ heeft u mooi blauwe bloemen. Een voordeel van deze variant, is dat de bloeitijd zeer lang is. De bloeiperiode gaat door tot ver in de herfst. De plant wordt 125 centimeter hoog. Wilt u liever een kleinere Boerenhortensia in het blauw kopen? Dan kan dit met de Boerenhortensia ´Little Blue´. Ook deze plant heeft prachtige blauwe bloemen, maar deze Hortensia wordt maximaal 50 centimeter hoog. Hierdoor kunt u ook van blauwe bloemen genieten in een plantenbak op het balkon.

Een Boerenhortensia in het blauw bestellen bij Het Groene Paradijs

U wilt de nogal unieke blauwe kleur in uw tuin? Kies dan voor een Hortensia. U heeft dan meer dan voldoende keuze uit verschillende soorten met blauwe bloemen. Zo kunt u de Boerenhortensia in het blauw bestellen in de webshop van Het Groene Paradijs. Wij hebben diverse soorten van de Boerenhortensia met blauwe bloemen, maar ook Hortensia´s met bloemen in andere kleuren. Kortom, in onze webshop vindt u altijd de Hortensia of andere soorten planten die aan uw wensen voldoen. Wij zorgen ervoor dat u uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen ontvangt en uiteraard in een stevige verpakking.