Bladverliezende haag

7 producten

Mespilus germanica - Wilde Mispel
actie
Mespilus germanica - Wilde Mispel Wilde Mispel
Niet op voorraad 28.99
Bekijk product
Cotinus coggygria 'Royal Purple' - Pruikenboom
actie
Cotinus coggygria 'Royal Purple' - Pruikenboom Pruikenboom Royal Purple
17.99 19.99
Bekijk product
Cornus sanguinea 'Midwinter Fire' - Kornoelje
actie
Cornus sanguinea 'Midwinter Fire' - Kornoelje Kornoelje
7.99 9.99
Bekijk product
Ribes sanguineum 'King Edward VII' - Siertrosbes
actie
Ribes sanguineum 'King Edward VII' - Siertrosbes Rode Ribes
8.88 9.99
Bekijk product
Ligustrum vulgare - Ligusterhaag
actie
Ligustrum vulgare - Ligusterhaag Ligusterhaag
7.19 7.99
Bekijk product
Ligustrum ovalifolium - Ligusterhaag
actie
Ligustrum ovalifolium - Ligusterhaag Ligusterhaag
4.44 4.99
Bekijk product
Carpinus betulus - Haagbeuk
actie
Carpinus betulus - Haagbeuk Bladverliezende Haagbeuk
5.55 5.99
Bekijk product

Een bladverliezende haag kopen

Bent u op zoek naar een bladverliezende haag voor uw tuin? Neem dan eens een kijkje in het ruime assortiment van Groene Paradijs. We hebben namelijk een groot aantal verschillende planten en hagen voor u klaarstaan. Hier staat ook een bladverliezende haag bij, in meerdere verschillende uitvoeringen. Wilt u een bladverliezende haag kopen? Dan raden wij u om op uw gemak ons aanbod door te nemen. U zult dan zien dat wij een groot aantal mooie planten voor u klaar hebben staan, waarbij u er zeker van mag zijn dat deze behoren tot het mooiste wat er op dit gebied te vinden is.

read-more-splitter

Online een bladverliezende haag bestellen

De bladverliezende haag is momenteel zeer populair. Dit zijn over het algemeen namelijk hele mooie hagen, die voorzien zijn van prachtige bladeren. Het is een soort haag die na de zomer het blad verliest, maar waar ook elk jaar weer mooie, nieuwe bladeren voor in de plaats komen. Zo heeft u elk jaar weer een haag die er helemaal als nieuw uitziet. Indien u hier meer over wilt weten kunt u natuurlijk altijd even een kijkje nemen bij de uitgebreide informatie die wij hierover in deze webshop klaar hebben staan. Of neem contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen over onze bladverliezende haag.

Een bladverliezende haag kopen bij Het Groene Paradijs

Bij Het Groene Paradijs bent u aan het juiste adres voor de mooiste planten, bomen, struiken en hagen. Alles wat wij naar onze klanten sturen komt direct bij onze kweker vandaan en is zodoende helemaal vers en gezond. Geef aan ons door wanneer u uw bestelling wilt ontvangen en wij zorgen ervoor dat deze op het juiste tijdstip bij u wordt afgeleverd. U heeft ook de mogelijkheid om uw nieuwe planten bij ons op te komen halen. Een bladverliezende haag bestellen bij een betrouwbare webshop? Bij Het Groene Paradijs zit u dan altijd goed.