Kattenkruid

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Kattenkruid bestellen bij Het Groene Paradijs

U heeft vast wel van die grappige filmpjes op social media gezien, waarin katten reageren op kattenkruid. Ze vinden het heerlijk en worden er blij van om dit kruid te kunnen eten, het te mogen ruiken of ermee te spelen. Maar dit is een kruidenplant die zeker niet alleen maar mooi is voor katten. Kattenkruid doet het namelijk ook nog eens heel goed in uw tuin! Het ziet er mooi uit, heeft een prachtige kleur en is daarbij ook nog eens in meerdere verschillende uitvoeringen te krijgen. U blij dat u een mooie plant in de tuin heeft staan, uw kat blij met al dat lekkers waar ze de beschikking over heeft!

Kattenkruid ofwel Nepeta faassenii is een niet veeleisende vaste plant met strak rechtopstaande groei voor droge, doorlatende bodems. De grijsgroene, behaarde bladeren ruiken aromatisch. Door na de bloei te snoeien kan in de nazomer een tweede bloem worden bereikt! De ideale locatie is rotstuinen of open ruimtes. Kattenkruid is de vaste plant van het jaar 2010. Vaste planten hebben verschillende maten afhankelijk van het seizoen, dus we garanderen geen minimummaten.

Online kattenkruid kopen

We hebben bij Het Groene Paradijs een ruim assortiment aan de mooiste tuinplanten, struiken, en haagplanten bij elkaar staan. We kweken dit allemaal zelf en verkopen het dan louter in onze webshop. We hebben geen showroom of tuincentrum waar u de spullen kunt komen bekijken. Echter hebben wij wel onze webshop dusdanig ingericht dat u hier duidelijke foto's van onze planten ziet staan en alle informatie hierover voor handen heeft. Uiteraard bent u ook altijd welkom om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over een bepaalde plant. Wilt u kattenkruid bestellen? We vertellen u dan alles wat u hierover moet weten.

Eenvoudig kattenkruid bestellen

Kattenkruid kopen is iets wat bij ons heel eenvoudig is. We hebben onze webshop zo duidelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk gehouden, zodat u er zeker van kunt zijn dat u straks een prachtige plant in uw tuin heeft staan. Bestellen is bij ons ook geheel veilig, zowel als het aankomt op het afrekenen van uw bestelling als op het verzenden van deze vaste planten. Daar komt bij dat wij door het niet hebben van een showroom ook lagere kosten hebben. En daar profiteert u als klant dan weer dubbel en dwars van mee!