Framboos

3 producten

Rubus idaeus 'Malling Promise'
actie
Rubus idaeus 'Malling Promise' Rode Framboos Malling Promise
Rubus idaeus 'Autum Bliss'
actie
Rubus idaeus 'Autum Bliss' Rode Herfstframboos Autum Bliss
Rubus idaeus 'Fallgold'
actie
Rubus idaeus 'Fallgold' Gele Framboosplant

Geniet van de heerlijke vruchten van de frambozenplant

Wilt u een plant in de tuin waar u niet alleen veel van geniet door het mooie groen en de bloemen? Kies dan eens voor een frambozenplant in de tuin. Veel mensen houden van frambozen en de vrucht is zeer veelzijdig te gebruiken in de keuken. Daarom is het erg handig als u een eigen frambozenplant in de tuin heeft staan. U plukt hiervan de vruchten en kunt ze in al uw taarten, toetjes, jam of andere gerechten gebruiken. Meer biologisch kunt u het niet krijgen. Een frambozenplant heeft ook niet overdreven veel onderhoud nodig, zodat u zonder al teveel werk, toch van heerlijke frambozen geniet.

Een frambozenplant kopen met gemakkelijk onderhoud

Het onderhoud van een frambozenplant, bestaat vooral uit snoeien en af en toe bemesten. Als u dit jaarlijks doet, krijgt u voldoende oogst. Uiteraard kan ook het oogsten zelf als onderhoud gezien worden, maar een frambozenplant kopen doen de meeste mensen voor de oogst. Het is afhankelijk van welke soort frambozenplant u aanschaft, wanneer de oogst is. Er zijn frambozenplanten die u in juni en en juli kunt oogsten, dit zijn de zomerframbozen. Er zijn ook herfstframbozen, die u vanaf augustus tot oktober kunt oogsten. Let er ook op waar u de frambozenplant plant. Frambozenplanten houden van de zon, dus kies een zonnige plek uit.

Een frambozenplant bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u ook genieten van frambozen uit uw eigen tuin? Dit kan zeker, door een frambozenplant te bestellen bij Het Groene Paradijs. Wij hebben diverse soorten frambozenplanten in ons assortiment, met vruchten in diverse kleuren. Gemiddeld wordt een frambozenplant tot 150 centimeter en wij sturen u een pot met een frambozenplant met een hoogte van 50 tot 60 centimeter. U kunt de plant het gehele jaar planten, enkel niet bij vorst. Wij versturen de frambozenplant in een stevige verpakking, zodat deze zonder schade bij u aankomt.