Braam

4 producten

Rubus fruticosus 'Himalaya'
actie
Rubus fruticosus 'Himalaya' Braam 'Himalaya'
Rubus fruticosus 'Thornfree'
actie
Rubus fruticosus 'Thornfree' Doornloze Braamplant
Rubus fruticosus 'Thornless Evergreen'
actie
Rubus fruticosus 'Thornless Evergreen' Doornloze Braam Thornless Evergreen
Rubus fruticosa 'Chester Thornless'
actie
Rubus fruticosa 'Chester Thornless' Doornloze Braamplant

Pluk met een bramenplant, bramen uit eigen tuin

De bramenplant kent bijna iedereen wel. Bramenplanten komen ook wel eens wild in de natuur voor, dus veel mensen hebben als kind al eens bramen geplukt. U kunt ook bramen plukken vanuit uw eigen tuin, met een eigen bramenplant. Rijpe bramen hebben een zeer donkerrode kleur. U kunt de bramen dan gebruiken voor vele gerechten die u maakt zoals toetjes of drankjes. U kunt er ook heerlijke jam van maken. Een bramenplant in de tuin planten geeft uw tuin een gezellige sfeer. De bramenplant bloeit namelijk in mei en geeft leuke witte bloemetjes. De vruchten kunnen afhankelijk van de soort bramenplant één tot tweemaal per jaar geoogst worden.

Een gemakkelijke bramenplant kopen

U kunt verschillende soorten van den bramenplant kopen. Met het type ´Himalaya´, heeft u een zeer winterharde bramenplant. Een temperatuur richting de -30° Celsius is voor deze bramenplant geen enkel probleem, om het volgende jaar weer voldoende bramen te produceren. In de maanden mei tot juni begint deze bramenplant te bloeien en in juli en augustus is het oogsttijd. De ´Thornfree´, is een bijzondere bramenplant. Deze plant heeft namelijk geen doornen, zoals dat normaal wel het geval is bij bramenplanten. Hierdoor kunt u zonder u te bezeren de bramen oogsten. Waar u wel rekening mee moet houden bij een bramenplant kopen, is dat de plant zeer hoog kan worden. Na enkele jaren zijn hoogtes van 2,5 tot 4 meter heel normaal.

Een bramenplant bestellen bij Het Groene Paradijs

Als u iedere jaar meerdere keren in de zomer en de herfst wilt genieten van bramen, dan kunt u een bramenplant bestellen bij Het Groene Paradijs. De bramenplant kunt u in uw eigen tuin planten, zodat u al snel geniet van bramen. U krijgt een bramenplant van rond de 50 tot 60 centimeter, die al snel enkele meters hoog kan worden en waaraan binnen niet al te lange tijd de eerste bramen groeien. Bestel gemakkelijk in onze webshop de bramenplant die u wilt hebben, dan zorgen wij voor een snelle levering in een stevige verpakking.