Jasmijn

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Jasmijn bestellen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar een mooie plant voor in de tuin? Een plant die u vrolijk maakt en die tijdens haar bloeiperiode helemaal staat te stralen? Dan is de jasmijn daar een goede keuze voor. Het is een prachtige plant, die vooral in de avond heerlijk ruikt. Het is een plant met grote, witte kelkbladeren, met daar tussen een geel hart. Een plant die onmiskenbaar is en waarvan vele mensen deze in hun lijst van favoriete planten hebben staan. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat dit een plant is die bij ons veel wordt verkocht. Meer weten hierover? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen.

De mooiste jasmijn online kopen

Die mooie jasmijn koopt u bij ons heel eenvoudig online. We hebben onze webshop dusdanig ingericht dat het voor iedereen heel simpel is om een bestelling te maken. Een bestelling waarbij u dan ook nog eens zeker mag zijn dat u uzelf geen zorgen hoeft te maken of deze veilig is. We gaan zorgvuldig om met uw gegevens en u hoeft er ook niet bang voor te zijn dat u lang op uw bestelling moet wachten. Wij zorgen ervoor dat die jasmijn snel bij u wordt afgeleverd, zodat u deze een mooi plekje in uw tuin kunt gaan geven.

Vandaag jasmijn bestellen

Wilt u jasmijn kopen in een webshop waar ze verstand hebben van planten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een echte passie voor planten. Alle planten in ons assortiment worden door ons met liefde gekweekt, zodat deze er straks in uw tuin zo mooi mogelijk uitzien. Jasmijn is een plant die helemaal winterhard is, maar we willen u toch adviseren om deze een beetje beschut te planten. Dit is een plant dit ook in een pot gezet kan worden, maar dan is ze wel iets minder sterk dan wanneer ze de ruimte krijgt in de grond.