Hedera

7 producten

Hedera colchica 'Dentata Variegata'
actie
Hedera colchica 'Dentata Variegata' Klimop Dentata Variegata
8.99 10.99
Hedera helix 'Hibernica' - Ierse Klimop
actie
Hedera helix 'Hibernica' - Ierse Klimop Ierse Klimop in diverse maten
Hedera helix - Klimop
actie
Hedera helix - Klimop Klimop met klein Blad
Hedera helix 'Woerner'
actie
Hedera helix 'Woerner' Klimop Woerner 10-40cm
Hedera helix 'Goldheart'
actie
Hedera helix 'Goldheart' Bonte Klimop
Hedera helix Arborescens
actie
Hedera helix Arborescens Struikklimop
Hedera helix Glacier - Klimop
actie
Hedera helix Glacier - Klimop Bontbladige Klimop Glacier

Wilt u een prachtige hedera kopen?

U bent op zoek naar een mooie plant in uw tuin en wilt hier wel eens bijzonders voor kopen? Dan raden wij u aan om eens goed rond in te kijken in het assortiment van Het Groene Paradijs. We hebben namelijk een groot aantal planten voor u klaarstaan die er helemaal op zijn geselecteerd om een echt mooie toevoeging aan uw tuin te zijn. Neem bijvoorbeeld de hedera. Deze plant is ook wel bekend onder zijn gewone naam, de klimop. Een prachtige klimmende, groen blijvende plant die een echte aanwinst is voor uw tuin. Een hedera kopen is in ons assortiment heel eenvoudig. Wilt u een hedera bestellen? Dat is bij ons in een paar handelingen geregeld.

Zoals hierboven vermeld, is Hedera een klimmer. Toch wordt het ook af en toe gebruikt als bodembedekker. Hedera vormt zijn eigen kleeforganen, waarmee het zich kan vasthouden aan een grote verscheidenheid aan gebouwen, objecten of planten. Door deze zelfklimmende soort is klimop een van de zelfklimmers die op eigen kracht naar boven streven. Ze gaan verder in een rank of kruipen als bodembedekker. Wil je meer weten over de verschillen tussen zelfklimmers en steigerklimmers, dan kun je het beste onze klimplanten bezoeken. Hedera wordt gekenmerkt als een zeer sterke soort plant. Hedera is vooral populair omdat de groenblijvende aard kleur in de tuin brengt, zelfs in de winter.

De hedera bestellen bij Het Groene Paradijs

Voor de mooiste planten bent u nu in de juiste webshop aangekomen. Als u bij ons een plant bestelt. Dan zorgen wij ervoor dat deze binnen vier dagen bij u wordt afgeleverd. Uiteraard geheel veilig en voorzichtig, zodat de plant niet kan beschadigen. Een hedera kopen geeft u ook de garantie dat u een verse plant krijgt geleverd. Wij leveren al onze planten, ook de hedera, namelijk vers van de kweker. Neem dan ook eens een kijkje welke plant u graag in uw tuin wilt hebben staan. Wij zorgen er dan voor dat deze snel in uw tuin kan pronken!